El CD Dénia va acomiadar la seua pretemporada guanyant el 'Trofeu Pascual Martí' a l'Hèrcules CF "B"

28 d'agost de 2018 - 07: 59

El CD Dénia acomiadar la seua pretemporada guanyant el "Trofeu Pascual Martí" a l'Hèrcules CF "B", a la tanda de penals. El temps reglamentari va acabar amb empat a un al marcador.

De eixida, el tècnic denier, Diego Miñana va optar per no forçar els tocats i per això, Jordi, Carlos Crespo i Mateu no van jugar ni un minut. En l'onze inicial un equip molt semblant a l'era Juan Carlos Signes, Tan sols la novetat de Franc un dels juvenils ascendits al primer equip, Rubio i Guerrero.

El xoc va començar amb un alt ritme de joc imprès pel jove equip herculano. Als locals els va costar treure la pressió que van exercir els visitants a la zona medul·lar. En una jugada per banda, Keko va notar molèsties al abductor i per evitar mals majors deixar el seu lloc a Santafé. Amb la eixida d'aquest jugador al terreny de joc, el control de la pilota va passar a ser deniera.

Fruit d'una bona combinació local per banda dreta va arribar el gol denier, amb un precís testarazado de Panucci davant el qual res va poder fer el porter visitant per aturar la pilota.

Arran del gol, el control i la possessió de la pilota va ser clarament dels jugadors que dirigeix ​​Diego Miñana. Durant alguns minuts van mostrar un bon tracte de pilota encara que a l'equip li va faltar profunditat, ja que amb prou feines van tornar a inquietar el porter visitant. Es va arribar al descans amb 1 a 0 al marcador.

Els canvis van deslluir el xoc

A la segona meitat, tots dos entrenadors van optar per premiar tots els jugadors convocats. Tants canvis a més de provocar aturades en el ritme del partit, va fer que el nivell de qualitat en el joc descendiense.

Quan més controlat tenia el partit el CD Dénia va arribar el gol de l'empat visitant en culminar una bona jugada d'atac. Amb les taules al marcador les ocasions més clares van ser per als herculans, als quals va faltar encert en la rematada. Al final l'empat a un va obligar al llançament de penals per saber qui s'emportava el trofeu. El CD Dénia va estar més encertat.

Amb aquest partit es van acabar els assajos, diumenge comença la lliga per a l'equip de la capital de la Marina Alta, que haurà de desplaçar-se fins al camp Vila d'Enguera, on a les 18 hores s'enfrontarà al CD Enguera, en un xoc que arbitrarà el col·legiat, Granero González.