El CD Dénia va complir amb el seu paper de favorit i va guanyar a la Muntanya Sió CF (0-2)

04 de març de 2019 - 07: 46

El CD Dénia va complir amb el seu paper de favorit i es va emportar els tres punts en joc del camp del Sant Gregori de Paterna, en vèncer el Monte Sión per 0 a 2. L'equip de la Marina Alta va saber que no seria un partit fàcil i l'intent de tancada de l'equip valencià va motivar més encara la plantilla que dirigeix ​​Diego Miñana.

Des del xiulet inicial va ser l'equip groguet qui va tindre més possessió de pilota davant un rival que es va limitar a acumular jugadors dins la seua pròpia àrea. La Muntanya Sió CF va exposar molt poc i va ser castigat per això. Els deniers van aconseguir, al minut 22, el primer gol del partit marcat per Jordi. A partir d'aquí tot va ser molt més senzill. Amb avantatge al marcador, el CD Dénia es va limitar a intentar jugar a futbol davant un rival que li va cedir molt terreny de joc per fer-ho.

Gairebé sense presència local en l'àrea de la meta defensada per Maxi, i tampoc ocasions en atac per a l'equip visitant, es va arribar al descans amb el mínim avantatge deniera, 0 a 1.

A la segona meitat es va veure un equip local que va eixir amb un poc més de ritme, però el matiner gol de Luis Domenech en el minut 50 va servir per agazapar la reacció de la Muntanya Sió. Amb avantatge de dos gols l'equip visitant va demostrar la seua experiència, ja que els seus jugadors van saber defensar-se però tenint la possessió de la pilota. Tot això davant la desesperació d'un rival que, malgrat intentar-ho tot, no va trobar la manera d'arrabassar la possessió de la pilota al seu contrari.

Els minuts van anar passant i tampoc l'equip de Miñana va buscar més gols. El resultat els donava un triomf que els va deixar per unes hores com a líder del grup III de Preferent. La posterior victòria de la UD Castellonenca va retornar al conjunt de la Marina Alta a la segona plaça a la classificació.