El CD Dénia va atropellar el Rafelcofer, a què va vèncer per 5 a 1

09 de desembre de 2019 - 09: 54

El CD Dénia va atropellar el Rafelcofer a què va vèncer per 5 a 1. De manera brillant, el conjunt deniera va sumar el seu segon triomf de forma consecutiva com a local, davant un rival a què l'expulsió de Quique Sirerol li va pesar molt.

En l'arrencada de el partit només va existir un equip sobre el terreny de joc. Molt aviat van arribar les primeres ocasions amb xuts llunyans de Josep, i de l'debutant Koke, a què va respondre molt bé el porter visitant amb sengles parades. Un altre dels que es va sumar molt bé a l'atac va ser Juanito, que, amb una bona rematada, va provar les qualitats de l'meta, Kevin.

Amb un equip local desbocat sobre l'àrea visitant, al minut 11 va arribar el primer gol de la vesprada. Jordi va encertar amb una bona rematada a perforar la porteria del Rafelcofer. En ple festival de joc dels de la Marina Alta, va arribar al minut 14 el gol de Josep.

Després d'aquest gol, la pressió deniera va baixar sencers i els visitants van començar a estirar les seues línies. En una pilota en profunditat que la defensa local va reclamar com fora de joc, la pilota va arribar a Enrique Sirerol per escurçar l'avantatge deniera. Però poc li va durar l'alegria a l'davanter denier, a les files de l'equip de la Safor, ja que tres minuts més tard, després de patir una falta que l'àrbitre no va assenyalar, va protestar la decisió i va veure la targeta groga. Immediatament després, el col·legiat li va mostrar la cartolina roja directa, és de suposar que va ser per dirigir-se a l'àrbitre.

En inferioritat numèrica, el Rafelcofer ja no va tindre sortides en atac, tornant l'equip local a ser qui va controlar el ritme de joc. Al minut 37, el llançament d'un córner va ser rematat d'un superb cop de cap per Ferran a l'fons de la xarxa. Amb el 3 a 1 es va arribar a la mitja part.

La sentència va arribar en el minut 49 quan Carlos Ribes va llançar de forma magistral un cop franc a la vora de l'àrea, entrant la pilota per l'escaire sense que Kevin poguera fer res per aturar la pilota. Un gran gol que va ser molt aplaudit a la grada.

A partir d'aquest moment, l'equip d'Esteban va intentar agradar als seus aficionats amb un joc alegre, buscant les entrades per una i altra banda. Van arribar diversos remats sobre el marc visitant, com un Roberto Navarro que se li va anar per dalt de l'travesser.

De l'equip visitant poc assenyalar. A la segona meitat es va dedicar a frenar el joc d'atac del seu rival de forma ordenada. Al minut 88, un enderroc dins de l'àrea a el local Jaume va ser castigat amb penal. Santafé va ser qui el va llançar i va marcar el 5 a 1. Amb aquest resultat va finalitzar el partit.

Assenyalar que l'afició deniera va eixir molt contenta amb la feina que va realitzar el debutant, Koke, que malgrat que no va poder marcar si que va deixar espurnes de qualitat i sobretot de molta lliurament. És un jugador que per les seues característiques li va molt bé a l'CD Dénia.