El cadet masculí del DBC 07 jugarà per l´ascens a nivell 1

05 de setembre de 2022 - 10: 04

L'equip que dirigeix ​​Pascual Miralles va tirar endavant a Joan Fuster un difícil enfrontament davant de Montemar d'Alacant (66-59), i tanca així imbatut la primera part de la Fase d'Ascens de Pretemporada (FAP) al Nivell 1 Cadet Masculí Autonòmic.

La victòria garanteix als nois jugar el cap de setmana que ve un dels partits definitius en què es repartiran les dues places d'ascens a la màxima competició previstes per la Federació.

Els deniers van començar el partit molt centrats, imposant la seua capacitat defensiva i superioritat sota els cèrcols, per córrer ràpides transicions i tancar el primer quart amb clar avantatge (18-5).

Però Montemar va entrar en joc al segon període donant mostres del seu veritable potencial, rebaixant al descans la diferència fins a deixar-la en només 3 punts (31-28).

Els de Pascual Miralles van pujar la intensitat i van tornar a distanciar-se dels seus rivals després del descans, deixant el partit pràcticament sentenciat (52-37).

La capacitat de lluita dels Alacantins i la seua necessitat de cedir la menor distància final possible de cara a classificar-se com a millors segons dels tres grups inicials, no els va servir per tornar a tindre opcions de victòria però si va comprimir el resultat final fins a deixar en set punts la diferència amb què va acabar el partit (66-59).

En els propers dies es coneixerà el rival per al matx decisiu, que serà un dels altres dos primers de grup, Picken Claret o Don Bosco tots dos de València. Jugarà com a local l'equip que es determini per sorteig a realitzar a la seu de la FBCV.