El Aliança Mataró va aprofitar les múltiples baixes de l'CFS Mar Dénia per guanyar (2-6)

18 de novembre de 2019 - 10: 02

El Aliança Mataró no va deixar passar l'oportunitat que el CFS Mar Dénia li va presentar a l'afrontar aquest xoc amb les baixes de Ferran, Juanjo, David Jaén i Edu Romany, tots jugadors bàsics per al tècnic Jordi Duran. Els catalans no van perdonar als deniers i els van derrotar per 2 a 6 en el xoc disputat al pavelló Joan Fuster, Que va registrar un ple absolut.

Els visitants arribaven a Dénia amb vuit victòries consecutives i segons a la taula. Però després de la seua victòria, i la derrota de l'Bellsport Hospitalet davant Cerdanyola (6-3), es col·loca líder de la classificació.

El partit va començar amb un ritme alt i aviat van arribar les primeres ocasions, al minut 3 es van avançar els visitants després d'una ràpida contra. Els catalans manaven en el marcador davant un rival que va estar molt ficat en el partit generant bones ocasions de gol. Al minut 13 arribava el 1-1 obra de Miquel després d'una bona jugada col·lectiva. El ritme frenètic obligava als dos porters a haver de treballar durament. Amb el resultat de 1-1 es va arribar a la mitja part de el partit.

La segona part va ser diferent, ja que si bé va començar amb el mateix ritme de la primera meitat i amb una alta intensitat, el tècnic visitant realitzava rotacions completes dels quatre jugadors de camp contínuament. Els locals, davant l'escassetat de la seua banqueta, es van desgastar progressivament i va començar a notar l'esforç físic.

Al minut 28 arribava el 1-2 després d'un fort tir exterior i, dos minuts després, Curro va haver d'abandonar el camp després de notar una punxada a la cama esquerra. El partit es va complicar un poc més. El conjunt de Mataró va seguir imposant un fort ritme, mentre que al conjunt local va començar a passar factura el fort desgast físic realitzat.

En tot just quatre minuts, els locals van encaixar quatre gols, moment en què Jordi Duran va optar per introduir en pista a l'juvenil procedent de l'equip filial de l' Paidos Dénia, Isaac, que va debutar amb el CFS Mar Dénia. En l'últim minut, Miguel va maquillar el marcador anotant el segon gol dels locals.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Salou (Tarragona), on diumenge 24 a les 12 hores es mesurarà a l'Salou FS, partit corresponent a la 11ª Jornada.