Dur cap de setmana per al Dénia Bàsquet: derrota per gairebé 30 punts de l'sènior masculí de primera nacional

22 de març de 2021 - 11: 25

El Sènior Masculí de l' Dénia Bàsquet va visitar l'última jornada la pista de l'líder d'el Grup B de la categoria 1r Nacional, el CB Sueca, que des del començament va donar mostres de la seua condició, molt intensos en la defensa a l'home amb pilota i capaços de pressionar les línies de passada dels deniers, dificultant-la circulació de pilota. Van aprofitar els locals sempre les seues opcions en atac sense que els de l'Dénia Bàsquet pogueren trobar la forma de limitar el seu encert al llarg de el partit.

Encara que per moments van aconseguir acostar-se a seu nivell, la falta d'encert i continuïtat van impedir poder competir al seu rival un poc més i posar-los així les coses un poc més difícils.

Per als de Dénia, malgrat tot, una altra experiència interessant que sumar davant un equip amb objectius molt diferents aquesta temporada, en una lliga on encara són principiants l'equip de la Marina Alta.

El proper cap de setmana s'han programat dues trobades. El dissabte 27 es resuperarà el primer dels compromisos ajornats abans de Nadal visitant Xàtiva, l'equip que menys partits ha pogut jugar des de començament de curs per la pandèmia i que partia a l'inici de temporada com un dels candidats per lluitar pels llocs alts de la lliga.

Diumenge 28 a les 17:00 hores a Joan Fuster rebran a Jorge Juan de Novelda, equip sempre difícil per al Dénia Bàsquet en els últims anys i mirall en el qual mirar-se per tindre una filosofia de club molt semblant.

Els punts en joc seran molt importants de cara a la segona part de la competició amb la permanència en joc, a la qual s'arribarà amb més punts de partida com millor classificat es quede en aquesta fase inicial.

Junior masculí autonòmic: CB Il·licità 67-62 Dénia Bàsquet

Segon partit després de la represa, dos mesos després, de la lliga de màxim nivell junior de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, jugaven a domicili davant el quart classificat de la lliga, sent capaços els deniers de tornar a mostrar el millor nivell sent comxicotetius fins als últims compassos de l'xoc.

La trobada es va moure durant trenta-cinc minuts en diferències curtes d'entre cinc i deu punts favorables a l'Il·licità, desaprofitant el Dénia Bàsquet algunes oportunitats per apropar-se més, bé per falta d'encert o per l'oportuna reacció dels amfitrions.

Fruit de la insistència van aconseguir ajustar el resultat a falta de dos minuts, situant-se a només tres punts de distància, però per dues vegades no van sumar en accions que van poder ser de 2 + 1, el que va condemnar a la sort dels tirs lliures en la que no van eixir afavorits.

Derrota ajustada, però que deixa veure de nou que no estan tan lluny de el nivell de la lliga i el convenciment que si insisteixen en el camí que s'han proposat, les victòries acabaran arribant i donaran segur la confiança i ànim que ara mateix falta.