Dos ors, una plata i dos bronzes se sumen a les vitrines de l'equip de caiac del RCN Dénia

27 de juny de 2019 - 08: 01

El club deniers de caiac va aconseguir, el passat 23 de juny, dos ors, una plata i dos bronzes en la 2ª prova autonòmica de la XVII Lliga de Caiac de Mar i la VII Lliga Joves Promeses, disputades totes dues al Club Nàutic Campello.

La prova, en la que van disputar un total de 12 palistes, va ser determinant per a Maik Dimitrov, el qual es va imposar en la primera posició en la categoria juvenil k1 surfski, amb un recorregut de 15.000 metres.

Per la seua banda, Paulino Llobell va aconseguir l'or en la categoria veterà k1 surfski, amb un recorregut igualment de 15.000 metres. Niki Radoslavov i Noe Blanchard van obtindre la medalla de plata en la categoria cadet k2 surfski, en les seues 10.000 metres.

Toni Gil va quedar tercer en la categoria cadet k1 surfski, amb un recorregut de 10.000 metres. I Cesar Bordehore, medalla de bronze en la categoria veterà C surfski amb un recorregut total de 15.000 metres.

La jornada va estar marcada per un patit calor i lleu vent, encara que a partir de la segona eixida el vent va començar a intensificar-se, augmentant la incomoditat dels palistes.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, Ha felicitat els palistes per les cinc medalles obtingudes en aquesta prova autonòmica i per l'esforç realitzat per tot l'equip durant la temporada.