Dolorosa derrota de l'CD Dénia davant el Portuaris (3-0)

02 de març de 2020 - 10: 53

El CD Dénia va patir una dolorosa derrota a casa del Portuaris on va perdre per 3 a 0 en un mal partit de l'equip de la Marina Alta. El segon gol dels locals a tocar del descans va fer molt de mal en la moral d'uns jugadors que van tornar a donar una imatge pobra quan juguen com a visitants.

El partit es va iniciar sense un dominador clar però amb intensitat diferent entre uns i altres. Els locals necessitaven guanyar per eixir dels llocs de descens, i això va servir de motivació, mentre que els visitants van pensar que guanyant a l'Carcaixent tenien els deures fets. Això va ser l'error més greu de l'equip de la Marina Alta, a què s'uneix la seua falta d'encert en la rematada.

L'equip de l'Grau de Gandia es va avançar al marcador amb un gol de José Brines en el minut 25. Poc després va arribar la primera amonestació a el local Izar, qui en tot just set minuts va veure la segona i va deixar al seu equip amb 10 jugadors sobre el camp. Ni així va poder el Dénia dominar al seu rival.

Al minut 43, va arribar aquest segon gol que tant va acusar l'equip de Estaven. En aquesta ocasió va ser Dídac qui va batre la porteria que en aquesta trobada va defensar Pere. A la mitja part es va arribar amb el 2 a 0.

L'entrenador denier, Esteban, va apostar per uns canvis més ofensius buscant la remuntada del seu equip. El Dénia va dominar més que el seu rival, va crear ocasions per marcar però no ho va aconseguir. Al minut 85, Cristian va sentenciar el partit anotant el definitiu 3 a 0.

Després de 25 jornades, el CD Dénia està situat a la novena plaça amb 30 punts i s'enfrontarà en la pròxima jornada a l'Alcúdia en un xoc que tindrà com a escenari el camp Diego Mena.