Doblet en Veterans pel Club Rem Marina Dénia

12 de març de 2019 - 00: 05

La cinquena jornada de la Lliga Suma de Rem de llaüts va deixar un nou èxit per al rem denier, que en categoria de veterans, tant dones com en homes, va aconseguir el primer lloc gràcies a l'esforç realitzat pels equips del Club Rem Marina Dénia.

La competició que es va disputar en aigües de Santa Pola va comptar amb la victòria de les veteranes, que van ser millors tant en temps real com en temps compensat. Les deniers van vèncer després aplicar-se la compensació amb un temps de 3: 19.54. per davant de l'embarcació de la Confraria de Torrevella que va ser segona amb una marca de 3: 23.53. El podi el va completar l'equip del Reial Club Nàutic Gandia amb un registre de 3: 26.82.

A Veterans masculí seguix l'hegemonia del Club Rem Marina de Dénia, que van tornar a demostrar l'enorme qualitat i el gran potencial que atresoren. Van ser els millors amb un temps de 3:00.22 després de la compensació. La segona plaça va ser per a la formació del Reial Club Regates Alacant amb una marca de, 3:03.09. El tercer lloc va ser per a l'equip del Reial Club Nàutic Torrevella amb un registre de, 3:05.81. En aquesta categoria l'embarcació del Reial Club Nàutic Dénia va ser sisena amb un temps de 3: 09.79.

Les altres alegries per al rem denier van arribar de la mà de l'equip del Reial Club Nàutic Dénia, que en la categoria juvenil masculí van aconseguir pujar al podi. Els juvenils van ser els millors amb un temps compensat de 6: 45.57, per davant de l'equip del Club Nàutic Campello amb un marca de 6: 47.02. La tercera plaça va ser per a l'embarcació del Reial Club Regates Alacant amb un registre de 6: 49.90.

En noies, les deniers van tindre molt a prop el tercer calaix del podi. Al final van ocupar la quarta plaça en una categoria on l'equip vencedor va ser el Reial Club Nàutic Gandia amb un temps de 7: 16.73, seguit pel Club Nàutic Santa Pola amb un registre de 7: 22.06. El tercer lloc va ser per al conjunt del Reial Club Nàutic Calp amb una marca de 7: 31.93.