Doble victòria dels equips de l'CFS Dianense al Pinós

06 de febrer de 2020 - 09: 46

El CFS Dianense-Rte. Mena sènior masculí va guanyar 2-6 a la difícil pista de l'Pinós en un gran partit disputat pels de Mengual. Els deniers es van avançar amb un gol de Granados però, en dos errors defensius, els locals van aprofitar per donar-li la volta a el marcador.

A partir del segon gol local, els deniers es van fer amos de el partit i, abans de la mitja part, van aconseguir l'empat amb un gol d'Ochoa. A la represa, els "blavets" van eixir molt concentrats en defensa i sense deixar que els de Pinós aguaitessin la porteria d'Àngel. Als sis minuts de la segona part, Pedro aconseguia el tercer en una jugada personal. Aquest gol va donar tranquil·litat als deniers que, poc després, aconseguien el quart obra d'Ochoa després d'una gran jugada de Ferrando.

Amb aquest marcador es va arribar als últims minuts de partit, en què els locals es van bolcar a la recerca de reduir distàncies. Els de Dénia van aprofitar els espais i van aconseguir dos gols més, obra de Granados i Ochoa. En l'últim minut, Pedro va ser expulsat per doble groga en el que va ser la sisena falta dels blaus. Àngel va aturar el doble penal i el partit no va donar per més.

Tres punts importants per als deniers que aquesta setmana reben a l'Mirrense, un dels equips de dalt. El partit es disputarà dissabte, a les 20h, a Joan Fuster.

Les juvenils seguixen imbatudes

D'altra banda, el juvenil femení seguix invicte després de la seua victòria 4-6 davant Pinós. Les locals li van posar les coses difícils a les denieres, que van viatjar sense la seua portera. Silvia es va encarregar de defensar la porteria de les de Mengual i ho va fer amb algunes intervencions molt bones.

Les deniers van començar avançant-se en el marcador amb dos gols de Laura però, en un error defensiu, van encaixar l'1-3. Poc després les locals van escurçar distàncies, però la Laura, de nou, va posar el quart en el marcador deniera. Amb aquest marcador es va arribar a la mitja part.

A la represa, les deniers van aconseguir dos gols més, obra de Laura i de Sara. Les pinoseras no es van rendir i van seguir amb el seu joc intens i bolcades en atac. Fruit d'això, van aconseguir dos gols en els minuts finals.

Aquesta victòria permet a les denieres seguir a la part alta de la taula, a un punt d'Ibi i amb un partit menys. Cal destacar que Laura i Sara es troben com les dues màximes golejadores de la competició.

Aquest cap de setmana les noies es desplaçaran a Novelda per a enfrontar-se a l'Racing Novelda, equip classificat en tercera posició.