Doble triomf per als sènior masculí del Dénia Bàsquet

19 de febrer de 2019 - 00: 04

Important el triomf aconseguit per l'equip sènior masculí de categoria autonòmica en el pavelló Joan Fuster, On va vèncer al CB Mur per 68 a 55. Un triomf que permet als xavals que dirigeix ​​Bernardo Sanz agafar aire en la classificació, a més d'injectar moral i alegria, una cosa que tenien més que merescut per la seua feina diària.

D'aquesta manera es posa punt i final a una ratxa de derrotes que s'ha prolongat tres setmanes. Això va suposar veure bastant baix en la classificació i que s'instal·lés la lògica preocupació.

Després d'un primer quart de domini visitant gràcies al seu encert i la manca de confiança, l'equip va començar a reaccionar adaptant-se a el ritme de joc visitant pujant la intensitat defensiva. Des d'aquest instant els deniers van començar a controlar el partit i poc a poc van anar marcant diferències que van arribar a ser de fins vint punts. L'últim intent d'aproximació dels visitants els va fer patir però van mantindre les distàncies assegurant la victòria.

Per la seua banda, els nois de l'equip que milita a la categoria Zonal van viure un apassionant partit en què després de dues pròrrogues van doblegar el CB Almussafes per 65 a 66.

La trobada va estar igualat al màxim amb l'equip dianense que sempre va estar en desavantatge al marcador. La bona actitud defensiva els va permetre empatar i forçar la primera pròrroga. Després, tot va ser qüestió de cara o creu. En aquesta ocasió va eixir cara, amb l'encert in extremis des de cinc metres del pivot David Serra, que va decidir amb la seua cistella que el segon temps extra caigués del costat de l'equip que dirigeix ​​Carlos Vila.

D'aquesta manera els deniers van sumar un triomf que els serveix per carregar energies i sobretot per reforçar els seus ànims, a més de frenar la ratxa de derrotes de les últimes setmanes.