Doble podi per als ciclistes de l'Multiesport-UCMontgó al 'Desafio Lurbel' de Yeste

11 2018 abril - 05: 00

Nova jornada d'èxits per als ciclistes de l'equip Multiesport-UCMontgó que en la prova "Desafio Lurbel", Celebrada a Yeste van aconseguir dos podis. Jordi Gil, va acabar sent el millor en la modalitat de BTT Trail després de disputar un trail d'48 km, i una marató de BTT de 70 km.

En aquesta cita, l'equip del Multiesport-UCMontgó va aconseguir la segona plaça per equips en el Combi BTT amb Óscar Fuentes a la prova de marató i d'Antonio Pérez a la prova de Trail,

Podis en la carrera de Llutxent

En la cursa de la "Marxa BTT Galls", Celebrada a la localitat valenciana de Llutxent va haver una àmplia representació del Multiesport-UCMontgó. Els resultats van ser excel·lents, per a Roberto Gómez, primer en Elit. Alejandro Seguí, primer en M40. Jaume Canet va ser el primer classificat local i Ayda Parra va ser la millor fèmina. La victòria per equips va ser per al Multiesport-UCMontgó.

Amb notable acabar, Carlos Copoví que va ser segon en la categoria Mplus i Glòria Medina que va ser tercera en Fèmines.

Després d'aquests resultats collit en aquesta prova puntuable pel Circuit Comarques Centrals, S'ha produït un canvi de líder. Alejandro Vaig seguir pren el relleu de Jordi Gil, anem que tot queda a casa, a més d'engrandir les diferències en la general per equips.

Brillant actuació de Pepe Domenech en l'Adrada Enduro Extrem

El veterà ciclista, Pepe Domenech, va brillar amb llum pròpia en ser segon en la categoria M50 de la "Adrada Enduro Extrem". En aquesta mateixa prova també van tindre un destacat paper, Xicu i Luis Muñoz.

Grata experiència en la Volta Múrcia Màster 2018

Un cap de setmana apassionant, divertit, emocionant, èpic el que han viscut els corredors del Multiesport-UCMontgó a la "9 ° Volta a Múrcia Màster" a Mazarrón.

A la primera de les tres etapes els ciclistes van tindre per davant 66 km amb 650 metres de desnivell acumulat en el qual es va rodar a gairebé 43km / h discorrent la prova per carreteres molt variades i sortejant els corredors les caigudes de la primera de les quals es va prendre com a víctima Dani Plaza que no va aconseguir finalitzar la prova.

Després el pilot principal en el qual estaven Xexo, Torres i Xavi va arribar a escassos cinc minuts, Llinares en un altre gran grup que s'havia vist involucrat en una caiguda.

Després de reposar forces i un breu descans, escasses 3 hores després s'iniciava a Leiva la Contrarellotge Individual (CRI), una prova de 6'5km amb 100m de desnivell positiu i caracteritzada per condicions climatològiques adverses.

Dani Plaza va tindre de nou una caiguda, havent d'abandonar la prova i traslladar-se al Hospital, afortunadament sense conseqüències greus.

Després d'una jornada de dissabte molt intensa i amb la fatiga en el cos els quatre genets després reposar energies van prendre la eixida en l'etapa Reina amb 100km per davant i + 1.300m de desnivell en la que malgrat les xifres es va rodar a 40km / h .

Una caiguda sense conseqüències per als corredors del Multiesport-UCMontgó es va produir en el transcurs de la prova, després d'ella quedava el gruix dur de l'etapa i va ser Xexo García el millor d'aquest equip cedint només tres minuts del gran grup davanter en una dura i llarga etapa.

En àmbits generals una volta per etapes molt recomanable en què ciclistes de club de la Marina Alta van fugir de la competició i van conviure amb molts equips de l'àmbit nacional.