Doble derrota per als conjunts sènior del Dénia Bàsquet

26 de març de 2019 - 00: 27

No va ser una bona jornada per als equips sènior del Dénia Bàsquet, Ja que les noies van caure en el derbi davant el Rolser-CB Pedreguer per 52 a 62.

Un inici de partit molt igualat va donar pas a un sot ofensiu per part de les locals que Pedreguer va saber aprofitar per distanciar-se en el marcador gràcies a que a més va fer valer en atac el seu domini en el joc interior.

La diferència va créixer fins als vint-punts que van marcar un punt d'inflexió a partir del qual les noies de Ferran García van iniciar una remuntada, que va arribar a rebaixar per sota de deu punts la diferència a falta de quatre minuts per al final.

L'experiència de Pedreguer, però, els va conduir a saber jugar un bon final de partit imposant-se en un bonic derbi que va mostrar una millora del conjunt deniera que acabarà la temporada a línia ascendent.

Als nois les coses no li van anar tampoc molt bé, ja que en la seua visita a la pista del CB Carolines Alacant van caure per 77 a 73.

Va ser un partit molt complet el realitzat pels jugadors que dirigeix ​​Bernardo Sanz, des del principi aconseguint a força de defensa i ràpides transicions un curt avantatge que després van saber mantindre fins als minuts finals.

L'encert de l'equip local en les últimes possessions, molt apurades totes, els va permetre aconseguir, a més de la victòria, les últimes opcions de lluitar per l'ascens a Nacional. Això va privar el conjunt de la Marina Alta d'un triomf que van tindre molt a prop, i per segona setmana consecutiva, deixar-los amb la mel als llavis davant de dos equips de la part més alta de la classificació.

Els deniers van comptar per a aquesta trobada amb el reforç de tres jugadors júnior, Vicent Puigcerver, que va debutar amb l'equip sènior autonòmic, i els germans Paolo i Arturo Adolphi, que van ajudar i molt a estar en la baralla per aconseguir la victòria en aquest difícil partit .