Destacada actuació dels atletes deniers a la 'Penyagolosa Trail'

16 2019 abril - 11: 09

La província de Castelló va vibrar amb la "Penyagolosa Trail" i es va bolcar en cada un dels pobles amb uns corredors que han volat en les sendes de la MiM i la CSP.

Va arrancar des del centre de Castelló, una cursa de 108 quilòmetres, 5600 metres de desnivell positiu i que forma part dels circuits Ultra Trail World Tour y Spain Ultra Cup. La localitat es va bolcar amb els corredors i els carrers es van omplir d'ambient per donar una empenta als corredors.

En aquesta prova, Encarna Cardona, del Club Atletisme Baleària Dianium va pujar al podi en ser tercera en la categoria de Veteranes. Cardona va acabar la prova en 18: 20.52. Un altre dels atletes del club denier que va participar va ser Alberto Samper, que va realitzar un temps de 19: 08.42.

En la modalitat de MiM, sobre un traçat de 60 quilòmetres amb un desnivell positiu de 3.300 metres, els participants van travessar les localitats de Castelló, Borriol, les Useres i Xodos, per arribar a la meta situada a Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres de alçada.

Els atletes deniers participants van ser José Miguel Navarro el CA Baleària Dianium, que va acabar la prova en 8: 37.09. Marc Bañuls, del mateix club, que va realitzar un temps de 8: 51.06; Toni Álvarez, del GA Runner Dénia, amb un temps de 10: 15.00; Pedro Vicente Soler, el CA Baleària Dianium amb una marca de 10: 15.11; Ricardo Mut, del CA La Xara, amb un temps de 10; 16.00; Sindo Abellán, el CA Baleària Dianium amb una marca de 10: 48 14; i Héctor Llopis, el CA Baleària Dianium, que va acabar en 10: 50.25.