Derrotes per als equips sènior de Autonòmica del Dénia Bàsquet

26 de febrer de 2019 - 09: 23

No va ser la millor jornada per als equips sènior que militen a la categoria Autonòmica, en la qual els nois van perdre davant el CB Torrevella per 76 a 68.

Bon partit el jugat pels nois de Bernat Sanz tot i anar amb moltes baixes a la pista de Torrevella, un dels favorits a l'ascens a Nacional aquesta temporada. Es va comptar amb el reforç de tres jugadors de l'equip sènior 1º Zonal que van tindre una molt bona actuació.

La bona defensa i les ràpides transicions ens van permetre tindre opcions fins al final separant-los de la victòria tan sols xicotets detalls que van acabar afavorint als locals. Després d'unes setmanes complicades l'equip dóna senyals de voler tornar al seu nivell en aquest tram final de temporada.

Mentre que les noies van caure a la pista del València Calvestra per 65 a 23.Una setmana més les denieres van afrontar el partit de lliga amb una rotació molt curta de jugadores. Van necessitar el suport de l'equip Júnior per presentar batalla a València.

La manca de confiança de cara al cèrcol rival va fer que a la primera part l'equip no funcionés, i el partit pràcticament sentenciat. Després del descans l'equip va entrar en joc i, tot i que l'anotació va ser baixa, les sensacions van ser molt diferents aconseguint competir en igualtat en l'últim quart del partit.