Derrota per la mínima de la Mar Dénia en un partit trepidant

14 de desembre de 2020 - 10: 31

Gran espectacle el viscut dissabte al Poliesporteu Municipal en la trobada que enfrontava el CFS Mar Dénia i a l'CD FS Sogorb, amb un centenar d'aficionats a les grades donades les limitacions d'aforament, que van vibrar amb el seu equip a passar de la derrota per la mínima.

El partit va començar amb molta intensitat i tots dos conjunts no van trigar a tindre les primeres ocasions de gol. Els dos equips exercien una forta pressió per tota la pista per intentar evitar el control la pilota per part de l'rival.

Al minut 7 arribava el 0-1 després d'un fort xut exterior, però el partit seguia sense un clar dominador i amb múltiples ocasions a les dues porteries. Al minut 16, després d'una ràpida contra per la banda dreta, arribava el 0-2. Un cop dur per als locals just en el moment que més sotjava la porteria rival. Un minut després arribava el 0-3. Dur revés que, lluny de desanimar el conjunt denier, els va fer tirar d'orgull i, al minut 19 després de sengles jugades col • lectives, Ferran anotava el 1-3 i el 2-3 amb el qual s'arribava a la mitja part.

La represa va seguir amb més del mateix i tots dos conjunts bolcats a la porteria rival. Al minut 24, després d'una clara ocasió local que hagués suposat el 3-3, on Omar després de burlar la eixida de l'porter veia com un defensor treia la pilota, el Sogorb aconseguia el 2-4 després d'una ràpida contra que Juanjo, al intent de tallar, introduïa la pilota en la seua pròpia porteria.

El partit no donava treva i amb un ritme endimoniat les ocasions seguien arribant. Al minut 34 Javi Cortijo reduïa distàncies anotant el 3-4 de fort xut. Restaven sis minuts i tot era possible. A falta de cinc minuts, el tècnic local Javi Arnau posava en pista porter jugador a la recerca de la victòria i no van faltar ocasions, però la mala fortuna en aquestes i la gran actuació de l'porter visitant ho van impedir. I més quan en l'últim minut de partit el jugador castellonenc Hector Nuñez veia la segona groga i deixava al seu equip en inferioritat durant 36 segons.

Però no va poder ser i el partit va concloure amb el definitiu 3-4 que deixava a la Mar Dénia sense puntuar, encara que amb la sensació i el reconeixement de la grada a el gran partit realitzat.

Ara, la competició entra ja en l'aturada Nadalenc fins al 9 de gener, dia en què el conjunt deniera viatjarà fins a Salou (Tarragona), tot i que seguiran amb el mateix ritme d'entrenaments per a continuar l'evolució física i poc a poc assumir els treballs de la nova direcció tècnica.