Derrota per al Dianense Rte. Mena a Santa Pola per 7 a 2

15 de gener de 2020 - 11: 08

Mal començament per al Dianense-Rte Mena en la seua estrena d'any ja que va perdre a Santa Pola per 7 a 2. El xoc es presentava complicat als deniers que a més de jugar davant el segon classificat, ho van fer amb set baixes.

El partit va començar amb la formació molt ben col·locada a la pista. Ferrando va avançar els blaus i el conjunt local es va bolcar a l'atac a la recerca de l'empat. A falta de vuit minuts per al descans va arribar l'empat de Santa Pola. A partir d'aquí, els deniers van cometre diversos errors que els locals no van perdonar i el partit es va marxar a la mitja part amb 4-1.

A la represa, el Dianense eixir de nou molt concentrat i competint, però els locals van trigar 5 minuts en poder perforar la porteria d'Àngel. Amb 1-XNUMX i el físic passant factura, els de Santa Pola van aprofitar per sentenciar el partit amb dos gols més. Ferrando, de nou, va aconseguir el segon gol deniera.

Aquest cap de setmana, el CFS Dianense Rte. Mena rep a l'CFS Futsal Ibi C. El partit es jugarà dissabte, a les 16 hores, a Beniarbeig.

Derrota en el derbi juvenil davant Paidos

el CD Paidos va fer valer la seua major experiència i ritme per vèncer per 7-2 a l'CFS Dianense juvenil. Els col·legials van ser superiors als deniers, que poc van poder fer davant el joc rival.

El conjunt de Mengual pateix en molts dels seus partits la manca d'experiència en la categoria. L'equip està format per vuit jugadors de primer any i els juvenils de segon i tercer que l'any passat competien en segona.

Els deniers, l'objectiu és mantindre aquest primer any la categoria, rebran el dissabte a un os dur, el Aspe FS. El partit es disputarà a les 20 hores al pavelló Joan Fuster.