Derrota per al CFS Dianense en el seu primer partit de pretemporada a Alfàs del Pi

17 de setembre de 2019 - 09: 29

El conjunt del CFS Dianense començar els seus partits de pretemporada amb una derrota davant del CFS L'Alfàs davant el qual va caure per 9 a 3.

Els deniers van afrontar el xoc amb set cares noves en el seu equip i això es va notar sobre la pista de joc. El seu rival, molt més rodat, va portar el pes del partit. A això es va unir la gran qualitat que té la formació de la Marina Baixa per controlar el temps del partit.

Malgrat les novetats que va presentar el combinat que dirigeix ​​José Luis Mengual, no li van perdre la cara al xoc aconseguint jugar de tu a tu davant un gran equip. Després d'uns primers vint minuts molt moguts, els equips es van retirar als vestidors, al descans, amb empat a tres al marcador.

La segona meitat va estar marcada pel major poder físic de l'equip del CFS L'Alfàs, que a més va saber aprofitar-se de diversos errors defensius del seu rival per marcar tres gols més de forma consecutiva.

Els nois que dirigeix ​​Mengual, van demostrar la seua valentia i van seguir pressionant a la part alta de la pista. Quan van recuperar la pilota van donar bones sensacions, tot i que els va faltar encert a l'hora de la rematada sobre el marc contrari.

Els que no van perdonar van ser els locals que van aconseguir sumar tres gols més per deixar el definitiu 9 a 3 al marcador. Als deniers els queda molt camí per recórrer en aquesta pretemporada per seguir millorant. Ara, es troben amb el greu problema que suposa el no poder utilitzar el pavelló de Dénia, Però hauran d'acostumar la mateixa manera que la resta de clubs que tenen el mateix problema.