Derrota immerescuda per a un CD Dénia superior a l'Tavernes (2-0)

11 de novembre de 2019 - 14: 34

El futbol és injust en moltes ocasions i això va ser el que li va passar amb CD Dénia en la seua visita a camp municipal de Tavernes, on va perdre injustament per 2 a 0. En un bon ambient de futbol, ​​amb una gran entrada de públic i amb aire reivindicatiu per la protesta realitzada a l'inici de l'xoc amb l'asseguda de l'equip local, reclamant el canvi de gespa artificial, es va viure el millor partit jugat pels de Manuel Esteban .

Els locals amb jugadors físicament superiors als deniers van tindre les seues primeres incorporacions a l'àrea visitant amb centres llargs i serveis de banda directe. La tasca dels centrals del conjunt groguet va ser impecable: no es van passar dificultats.

Al minut 12, un mal servei de Maxi li va donar la pilota a Salva Martí perquè aquest, després d'avançar uns metres cap a la porteria deniera, llancés un xut que es va colar a la meta de l'equip visitant.

Un gol que va ser un gerro d'aigua freda per a un Dénia que estava fent molta intensitat a el partit. Als d'Esteban li va costar molt arribar a l'àrea rival. Raúl ser un illa perduda en un oceà de defensors vallers. Només en algun centre o servei de córner el conjunt visitant va portar cert perill sobre el marc de el porter Josep. Els locals ja no van arribar més a l'àrea de Maxi, amb el que es va arribar a la mitja part amb el 1 a 0.

A la represa, durant els primers minuts es va poder apreciar com l'equip de La Marina va pujar la seua línia de pressió fins al punt d'arrabassar al seu rival el control de el joc.

La galleda d'aigua freda va arribar en el minut 60, quan el col·legiat va castigar a l'Dénia amb un penal per mans de Ferran dins de l'àrea. Una decisió bastant protestada per l'expedició deniera. El porter va realitzar una gran aturada a l'llançador de l'Tavernes, ia partir d'aquest moment el joc canvi 180 graus.

Els d'Esteban van seguir amb el seu domini pel que fa a possessió de pilota, aconseguint tancar el Tavernes en la seua pròpia àrea. Les primeres ocasions per als visitants no van trigar a arribar: en una centrada des de la dreta, Jordi va fer una rematada de cap que ha eixit fora per poc. Després va arribar una altra rematada de el mateix Jordi que es va estavellar al pal. Poc després l'ocasió va ser de Ferran que, després de la eixida d'un córner i després d'un barrullo a l'àrea xicoteta, va rematar per dalt de l'travesser amb tota la porteria buida.

El Tavernes prou feines si va poder eixir de la seua àrea mentre el públic reclamava al seu entrenador que tragués a l'equip de tan enrere. A tot això, el Dénia va continuar mostrant-físicament superior al seu rival estrenyent cada vegada més. Els minuts van passar i el nerviosisme es va instal·lar en els locals, davant d'un Dénia que no va parar d'atacar.

Amb el públic local demanant l'hora i el Dénia bolcat en atac, va arribar una passada llarga a Talens perquè encarés a Maxi i batre'l amb un xut creuat que després de colpejar a la base de l'pal va entrar a la porteria visitant. Ja no hi va haver temps per més i el Dénia va tornar de Tavernes amb una derrota que no va merèixer, ja que va ser superior a l'segon classificat a què va tindre totalment dominat en una gran segona part de l'equip que dirigeix ​​Manuel Esteban.