Derrota de la Mar Dénia després d'una gran remuntada de l'rival recolzada per un dubtós i polèmic arbitratge

15 de febrer de 2021 - 11: 12

Desplaçament difícil per al CFS Mar Dénia, que lluny d'acovardir va saber plantar-li cara al seu rival, el Club Manresa FS, i des del xiulet inicial prendre el control de la pilota.

Amb una pressió alta, el conjunt deniera impedia als locals eixir amb la pilota controlada, en tant que el Mar Dénia aconseguia eixir una i altra vegada amb la pilota des de la seua porteria. Les ocasions no es van fer esperar i en el minut 7 arribava el 0-1 obra d'Omar, que després d'un bon engany disparava a la vora de l'àrea i aconseguia marcar.

El partit tenia un ritme alt i el conjunt local arribava també amb perill davant la porteria defensada per Sergi, però era el Mar Dénia qui demostrava més enganxada i en el minut 9, després d'una ràpida triangulació entre Sergi, Juanjo i Nico, aquest últim manava una passada en llarg a Luis que salvava la eixida de l'porter local i anotava el 0-2.

El Mar Dénia gaudia dels seus millors minuts de joc i tenia el partit totalment controlat. Al minut 13, després d'un servei de banda al mig camp, Omar treia en paral·lel a la línia per al desmarcatge de Toni Tent i aquest llançava una ràpida contra davant la eixida de l'porter, batent per baix i posant el 0-3 al marcador.

El partit es posava de cara i el Mar Dénia, va disposar de més ocasions per incrementar el marcador, però aquest ja no es mouria en la primera meitat.

La segona part va ser diferent, el conjunt deniera va revespradar la seua línia de pressió i això va motivar que els locals es bolquessin més a l'atac, encara que als dos minuts de la represa era Omar qui calcava la jugada del primer temps, i de tir exterior pujava el 0 -4 al marcador. Gol ràpidament contestat doncs, després del servei central, el capità del conjunt manresà, Carlos Corvo, llançava un fort xut que Xavi tocava al segon pal i marcava el 1-4.

Els locals, amb el marcador en contra, pujaven la intensitat, però el Mar Dénia, ben col·locat, aconseguia una i altra vegada aturar les envestides locals.

A falta de sis minuts per al final arribava el pitjor amb el conjunt local bolcat a l'atac, les decisions arbitrals "Res parcials [sic] i una tolerància sibil·lina per part de l'equip arbitral davant les reclamacions dels jugadors locals per tot", Segons el club denier.

Corvo assumia la responsabilitat del seu equip i anotava 3 gols en un minut, d'idèntica guisa, marxant del seu marcador per banda dreta i de forta puntera ras. Restaven 5 minuts i el Manresa havia aconseguit igualar el marcador. Havien portat el partit al seu terreny i amb els ànims encesos qualsevol cosa podia passar.

Al minut 38 arribava el 5-4 i ràpidament Javi Arnau posava en pista porter jugador a la recerca de la igualada, però un cop més resultava impossible, A més, d'un agafada a Juanjo quan s'anava sol a porteria o una pilota a la vora de l'àrea que era recollit pel porter amb les mans, eren obviats per la parella arbitral.

Amb el resultat de 5-4 i, amb l'eufòria local comprensible, finalitzava el partit, tot i que restava l'últim acte, ja que després dirigir-se el tècnic Javi Arnau a la parella arbitral mostrant el seu enuig, veia com li mostraven la targeta roja, amb la qual que això significa per a properes trobades.

La jornada que ve, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a l'Futsal Mataró, segon classificat de la general, en partit corresponent a la 15 jornada que es disputarà el dissabte 20 a les 02:2021 en el Poliesporteu Municipal de Dénia .