Derrota de l'infantil femení del Paidos Dénia davant el Terralfac (29-31)

16 de novembre de 2012 - 00: 00

El conjunt infantil femení del Paidos, Va caure davant el Terralfac per 29 a 31. Aquest xoc correspon a la segona jornada de competició de la lliga IR Autonòmic.

El partit va resultar molt igualat, jugat de poder a poder per part dels dos contendents. Les noies que entrena Pablo Ferrer, van jugar un bon partit.

Les col·legials deniers, van estar durant la major part dels minuts del partit per davant en el marcador. Va ser just en l'últim minut quan els seus rivals van passar a dominar.

Les deniers no van saber aprofitar una màxima renda de nou punts, en el cinquè temps. Va ser precisament, en aquest moment, quan van aparèixer els nervis en les noies de Ferrer.

Aquesta circumstància va ser molt ben aprofitada per les noies del Terralfac a l'estar més fresques físicament per posar-se per davant en el marcador. A falta de tan sols tretze segons per al final, les nenes del Paidos van tindre l'opció de forçar la pròrroga. El seu últim llançament no va entrar i al final es va arribar amb aquest atapeït marcador de 29 a 31.

Les deniers han experimentat una notable millora en el joc després de la voluminosa derrota que van tindre en el seu debut a la Lliga.
Demà dissabte a les 10: 00 hores visiten el pavelló L`illa de Benidorm per enfrontar-se a CBBenidorm Blanc.