Derrota del CFS Mar Dénia, que va acudir a la trobada amb dues baixes i dos sancionats, davant de l'Horadada

14 de febrer de 2022 - 11: 33

La darrera trobada del CFS Mar Dénia divendres passat al Pavelló Municipal de Pilar de la Horadada va ser un poc amarg. L'equip denier va acudir al partit amb les baixes d'última hora de Robert Naranjo i Jordi Más i amb Borja Conesa i David García sancionats prèviament.

Tot i les dificultats, el conjunt de Dénia aconseguia el 0-1 al primer minut. Quan faltaven 4 minuts per al descans, el conjunt local cometia la seua sisena falta. Prèviament al descans el marcador va quedar 2-1, de manera que la baixada va propiciar que l'Horadada arribés a la pausa amb avantatge al marcador.

Iniciada la segona part, el rival marcava el 3-1 i va obligar el conjunt denier a patir un dur desgast físic. Al minut 30 Jose Martí va introduir la pilota en pròpia meta i deixava el Horadada amb un avantatge de 4-1. Tot i que el Mar Dénia va intentar igualar el marcador, el final del partit va arribar amb un 4-3 i la derrota dels de Dénia.

Aquesta setmana, el CFS Mar Dénia disputarà davant el CDFS Aspe la jornada número 21 al Poliesporteu Municipal de Dénia. De forma ocasional, la propera trobada serà a les 16:00 h i no a les 18:00 h, com és habitual.