Derrota de l'CFS Mar Dénia a casa davant un Futsal Mataró que no va perdonar els errors dels locals

22 de febrer de 2021 - 11: 40

Coneixedors de l'potencial de l'Mataró, segon classificat a la general, el Mar Dénia va saltar a la pista aquest cap de setmana disposat a plantar-li cara. El visitant, amb una plantilla molt jove, va plantejar un partit molt físic amb una forta pressió per tot el camp.

Les ocasions no van trigar a arribar a les dues porteries, però era el conjunt visitant qui arribava amb més perill i tancava als locals al seu camp. Fruit d'aquesta pressió, al minut 10 arribava el 0-1, obra de Jaume, qui en l'intent d'interceptar una passada, veia com la pilota entrava a la seua pròpia porteria.

Tots dos conjunts posaven una i altra vegada a prova els porters rivals. Al minut 14 arribava el 0-2. Després d'un ràpid contraatac, el jugador visitant Oriol López llançava enganxat a el pal esquerre sense que Roque poguera fer res per aturar-lo. El conjunt denier no li perdia la cara a el partit i seguia intentant-una i altra vegada.

A falta de dos minuts per al descans, intentava sorprendre posant en pista porter jugador i, un minut després, aconseguia la seua recompensa després d'un fort tir exterior d'Edu Romany, que escurçava distàncies posant el 1-2 al marcador, amb el qual es arribava a la mitja part.

Després del descans, i davant el fort ritme de el partit, el quadre local revespradava la seua defensa a mitja pista, encara que el Mataró, amb ràpides i contínues rotacions, seguia exigint-los el màxim. Les ocasions seguien produint-se en les dues porteries i el Mar Dénia disposava de bones oportunitats per aconseguir la igualada, però en aquesta ocasió no aconseguia materialitzar-les.

Al minut 36, després d'una fallada en la passada de Pau als Juanjo en la seua pròpia àrea, el jugador visitant no perdonava i sol davant Roc anotava el 1-3. Restaven 3 minuts i el gol tallava totes les esperances per als deniers, que posaven ràpidament porter jugador a pista, però que en aquesta ocasió provocaven que en l'últim minut van arribar el quart i cinquè gol per tancar el partit amb el marcador final de 1- 5.

Resultat voluminós per el viscut a la pista, davant possiblement el millor conjunt que ha passat per Dénia aquesta temporada.

Ara toca passar pàgina i preparar la propera jornada, que serà el diumenge 28 a les 02 hores a Esplugues de Llobregat (Barcelona).