Derrota del CFS Dianense en la seua visita a la pista de l'Akrasala (5-3)

06 de març de 2019 - 00: 00

El CFS Dianense Rte. Mena va caure derrotat davant el Akrasala per 5 a 3, en el seu desplaçament a Monòver. Els locals van ser un equip que, tot i estar per sota dels deniers, van controlar millor el partit. Els reforços que han arribat al Akrasala han millorat molt a aquesta formació que ara ja guanya a equips de la zona alta.

Els de Mengual sabien que seria un partit complicat, no només pels fitxatges del rival, sinó també perquè els conjunts d'aquest club es caracteritzen per tindre jugadors amb molta qualitat individual.

El partit va començar amb el conjunt local creant força perill i avançant-se al marcador als dos minuts de joc. Cinc minuts després, Akrasala va tornar a perforar la porteria d'Àngel. Els deniers no es van enfonsar i van començar a apoderar de la pilota ia crear moltes ocasions de gol. Però es va repetir la tònica d'aquests últims partits, ja que arriben amb facilitat i disposen de moltes ocasions però els falta sort de cara a gol. Iborra va reduir distàncies, però de nou els locals van aconseguir batre la porteria azulona. A falta de 3 minuts per al descans, el col·legiat va voler convertir-se en el protagonista del partit i va expulsar a Mengual ja Borja, que estava a la banqueta. Just abans que s'acabés la primera part, Antonio va reduir distàncies i va deixar el marcador en 3-2.

A la represa, els deniers van seguir amb la seua falta d'encert de cara a gol i els locals van aconseguir dos gols més. El conjunt blau va jugar de cinc però no va tindre sort. En l'últim minut, Catena va fer el 5-3 definitiu a passada d'Antonio.

Aquesta setmana el CFS Dianense Rte. Mena rep el CFS Petrer, dissabte a les 20 hores, al pavelló municipal de Dénia.