Derrota dels equips sèniors de l'CFS Dianense

12 de febrer de 2020 - 12: 13

El CFS Dianense Rte. Mena sènior va caure derrotat per 3-7 a casa, en un partit en què el marcador no reflecteix el que es va viure en pista. Els deniers van plantar cara al seu rival i van estar ficats en el partit amb opcions de puntuar.

El moment clau de el partit va ser quan l'àrbitre va assenyalar mà inexistent de Pere, que va suposar la sisena falta i, per tant, llançament de deu metres per als mirrenses. Aquest gol, que suposava el 2-4 a falta de poc per al descans, va minvar als de Mengual, que a la segona part ho van intentar fins i tot jugant de cinc, però que no van tindre sort.

Aquest cap de setmana els nois jugaran a casa del segon classificat, el Alfàs de Pi. El partit es disputarà el divendres a les 21:15 hores.

Derrota de l'sènior femení

D'altra banda, el sènior femení va perdre per la mínima per 6-7 davant el Santa Rosa d'Alcoi. Les deniers van tindre el partit de cara durant la major part de el temps, però no van saber aprofitar la renda de tres gols i van encaixar quatre gols en una fatídica segona part.

Les deniers, que van tindre moltes opcions d'endur-se els tres punts, van fallar massa ocasions de gol. El col·legiat no va voler xiular la sisena falta a les alcoianes en diverses jugades que les locals van protestar.

Aquest cap de setmana les chichas reben a l'Xaloc d'Alacant "B", un dels millors equips de la competició.

Cara i creu per a la base deniera

Els alevins van vèncer sense problemes a l'Futsal Ibi per 7-3. Els de Mengual seguixen líders i invictes i estan a quatre partits de poder ser campions. Aquesta setmana els alevins s'enfrontaran dijous a la Mediterrània en partit ajornat i dissabte a el tercer classificat, el Paidos, En un partit que promet emoció i bon joc.

El conjunt infantil va perdre 1-4 davant el Paidos en un partit en què els deniers van merèixer més i van acusar la baixa de l'capità Rubén. Els de Mengual van fallar XNUMX llançaments de doble penal en els instants finals de la trobada. Els infantils visitaran aquest cap de setmana a l'Futsal Ibi.

Pel que fa a l'equip cadet, va vèncer 7-3 a l'Joventut d'Elx en un partit en què els locals comptaven amb les baixes de Pau, Iago i Jhonny però que els presents van aconseguir treure amb esforç i actitud. Tres punts molt importants per als cadets, que aquesta setmana visitaran a La Nucia.

Finalment, els juvenils van perdre per la mínima a casa de l'Elx CF "B". Els il·licitans, que els van disputar amb jugadors que també juguen en l'equip de Divisió d'Honor van saber aprofitar millor les seues ocasions i van aconseguir tres punts que els serveix per avançar els deniers. Aquest cap de setmana, els de Mengual reben a l'Calp Futsal a la recerca de tres punts que els certifiqui pràcticament la permanència a la categoria.