Derrota contundent de l'CFS Mar Dénia en el seu desplaçament a Sabadell

02 de novembre de 2020 - 09: 53

Dur correctiu per a una plantilla que malgrat la incertesa de el moment i les limitacions de mobilitat imposades, havia de viatjar fins a la localitat de Sabadell, per disputar el partit corresponent a la segona jornada de la temporada.

Els dos equips van saltar a la pista convençuts de les seues possibilitats i no van trigar a arribar les primeres ocasions, però van ser els locals qui en el minut 2 veien com després d'un rebuig la pilota tocava a Jaén i entrava en la seua pròpia porteria posant el 1-0 en el marcador i tres minuts després de tir exterior s'anotava el 2-0. Tot i el marcador, el conjunt denier no li donava l'esquena a el partit i seguia creant bones ocasions però sense sort de cara a gol i comptant amb la bona actuació de l'porter local. Les ocasions se succeïen a les dues porteries, però va ser novament l'equip local qui en el minut 18 anotava el 3-0 amb el qual s'arribava a la mitja part.

La segona part va ser diferent i més quan en el primer minut arribava el 4-0. El conjunt local, amb una forta pressió per tot el camp, anul·lava el joc denier i feia gala d'una millor condició física que no afeblien les contínues rotacions. Al minut 25 arribava el 5-0 i si dos minuts després el Mar Dénia escurçava distàncies amb un bonic gol de Javi Cortijo 5-1, ràpidament el conjunt català feia el 6-1. En aquest moment, i restant 10 minuts per a la finalització de la trobada, el tècnic deniera Emilio Monfort posava en pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica de el partit i controlar un poc més la pilota, però la realitat va ser diferent, ja que en la primera jugada amb superioritat un robatori a la vora de l'àrea es convertia en el 7-1, dos minuts després arribava el 8-1 i en la següent jugada el porter local feia el 9-1 després d'aturar un xut llunyà. Amb el partit sentenciat i els ànims trencats, el Mar Dénia tornava a jugar de quatre, però els locals no baixaven el seu ritme i anotaven dos gols més, el 10-1 a l'transformar un doble penal i l'últim sobre la botzina, posant l'11 -1 final.

Cop dur, que demostra la dificultat de la competició però que no comporta més que la pèrdua de tres punts i les ganes d'emprendre el proper partit que serà dissabte 07 a les 11 hores, on ens visitarà el Barceloneta Futsal Club .