Dénia Corre guanya per primera vegada el Circuit a Peu a la Marina Alta

15 de juny de 2022 - 11: 55

L'esport denier està enhorabona. L'equip Dénia Corre ha resultat guanyador per equips del Circuit a Peu a la Marina Alta.

Es tracta d´un fet històric ja que, fins aquest any, cap equip de Dénia havia resultat campió del Circuit que compleix 24 edicions.

A més de per equips, el club denier també s'ha endut el premi al millor corredor del Circuit. Jordi Ripoll ha guanyat amb autoritat i ha mostrat un gran nivell en un dels circuits més comxicotetius.

Al podi de la classificació general per categories van pujar Moha Younes com a segon classificat i Youssef Ahatach com a tercer de la categoria Veterans A. En la categoria Veterans B, Adrian Hadri va ser el tercer, en la categoria veterans D, Víctor Manuel Fernández va ser el millor de categoria.

En femení, Xelo Català va ser la tercera a la categoria Veterans F.

A més, aquest cap de setmana s'han celebrat diverses curses que han donat bons resultats per als corredors del Dénia Corre:

• Adrian Hadri, ha guanyat el 5k nocturn de les Fogueres de Sant Joan a la localitat alacantina de Sant Joan (0:16:02)
  • Aitor Cabezas és el guanyador de la prova dels 10 quilòmetres (0:34:10)