El Dénia Bàsquet es va emportar el derbi aleví davant el Paidos Dénia (59-56)

22 de desembre de 2016 - 09: 00

El pavelló Joan Fuster de Dénia va acollir el derbi de categoria aleví que van jugar el Dénia Bàsquet i el Paidos Dénia, el triomf va ser per a les primeres per 59 a 56.

Equip Aleví Fem. Dénia Bàsquet

El xoc va resultar molt disputat, els dos equips van jugar amb molta intensitat. Les colegialas van eixir amb una bona actitud defensiva, van robar moltes pilotes i van tallar molt bé les línies de passada. Al mateix temps les jugadores de totes dues formacions van lluitar durament sota la cistella intentant dominar el rebot. Les noies del Paidos, en la faceta ofensiva van saber moure amb tranquil·litat la pilota i escollir bones posicions per al llançament.

Les jugadores que dirigeix ​​Carles Vila, van tindre problemes per frenar el joc del seu rival, de manera que van anar per darrere en el marcador durant molts minuts. No obstant això, sempre van estar molt a prop del seu rival ja que les diferències no van ser àmplies.

En l'últim quart, l'equip del Dénia Bàsquet Club va augmentar el seu nivell de joc aconseguint superar el conjunt col·legial. Es va viure un final emocionant que va acabar amb el triomf per a les groguetas per 59 a 56.