Debut i golejada del juvenil del Dénia FS davant el Castalla (7-0)

23 d'octubre de 2012 - 00: 00

No va poder tindre millor debut en lliga el CDDénia FS juvenil qui es va imposar al Erjutoys Castalla amb una contundent golejada 7-0. Un triomf que el col·loca al capdamunt de la taula de 1ª Provincial Grup Nord d'Alacant.

El partit es va disputar al poliesporteu municipal de Dénia i va començar amb clar domini dels deniers, que van disposar de les ocasions més clares. Els pupils de Jaume Moreno es van estavellar una i altra vegada contra el porter rival que va aconseguir mantindre la porteria a zero fins arribar al descans.

A la segona part va seguir el domini dels deniers. Els de Castalla van arribar en alguna ocasió però Miguel es va mostrar atent a les sortides i va estar encertat en la poca feina que va tindre.

Als pocs minuts de la represa, Sants va obrir la llauna en una jugada personal ia partir d'aquest primer gol, els deniers van mostrar una major tranquil·litat. Es van agradar realitzant jugades de bella factura i materialitzant les ocasions que van ser tenint. Així va arribar el segon obra d'Igor i posteriorment els gols d'Álvaro Barber, de penal, els dos d'Ortega, un Pauet i el de Lunar; així fins a aconseguir el definitiu 7-0.

Partit que va deixar bones sensacions entre els xavals deniers, que encara que van trigar mitja part en dominar el marcador, sempre van ser superiors als seus rivals sobre la pista.

Pel CDDénia FS Juvenil van jugar i van anotar: Miquel, Rubén, Lunar (1), Álvaro (1), Igor (1), Palacios, Sants (1), Ortega (2), Pauet (1), Carrió, Felipe i Jordi .

Dissabte l'equip es desplaça a Alacant per disputar la segona jornada de lliga davant el Racing Garbinet.