Debut agredolç per a Marta Chico i les seues companyes de la Selecció Valenciana en el Nacional de bàsquet infantil

04 de gener de 2019 - 07: 44

La Selecció Infantil Femenina Valenciana de Bàsquet va tindre la seua primera ensopegada al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en caure en el partit d'estrena davant la Selecció de Galícia per 57 a 54. En aquest equip hi ha doble representació del bàsquet de la comarca de la Marina Alta: a més de la deniera Marta Chico, fa funcions de delegada d'equip Miriam Monfort, entrenadora i jugadora del CB Rolser Pedreguer.

Les valencianes van començar molt bé, arribant a tindre una màxima renda de 18 punts al seu favor. Les gallegues, lluny de tirar la tovallola, van saber refer-se i en un últim quart molt brillant van aconseguir donar-li la volta al marcador per acabar guanyant per 57 a 54.

L'aportació de la jugadora deniera Marta Noi en els 20 minuts que va estar en pista va ser de 3 rebots, va donar 1 assistència, va cometre 4 faltes i va anotar 6 punts.

Hores després i en jornada de vesprada les valencianes que dirigeix ​​Jaume Tormo es van veure les cares davant el combinat de la Selecció d'Extremadura. En aquest partit van mostrar clarament la seua superioritat vencent per 80 a 43. Les extremenyes es van aprofitar d'un inici dubitatiu per acabar el primer quart amb un desavantatge d'un punt (14-13).

El xoc es va trencar en el segon quart, ja que amb un parcial de 33 a 10 va provocar que s'arribés al descans amb un marcador de 47 a 23.

La segona meitat va ser de total control valencià, que a poc a poc va anar augmentant les diferències en el marcador i això va permetre que Jaume Tormo donés minuts a totes les jugadores amb excepció de Celia Alonso, que va acabar lesionada la primera trobada.

En el pla individual assenyalar que la Marta Noi va estar en pista 17 minuts en què va anotar 14 punts, va aconseguir 1 rebot, va donar 1 assistència i va acabar amb una valoració de 15.

Per a la jornada d'aquest divendres les valencianes es mesuraran a les 11: 30 hores a les amfitrions, la Selecció d'Andalusia.