Quarta posició per a Dani Plaça del Multiesport-UCMontgó a la "XI MTB Temblebike"

18 de juny de 2018 - 11: 31

Un nou cap de setmana carregat d'activitat per a l'equip ciclista del Multiesport-UCMontgó, que en aquesta ocasió va estar present en dos fronts diferents.

En la modalitat de BTT, Dani Plaza, representant d'aquest equip, va participar en la "XI MTB Temblebike", Disputat a la localitat toledana de Tembleque. Plaça sobre un recorregut de 50 quilòmetres, amb 800 de desnivell positiu acumulat, va aconseguir entrar a meta en la quarta plaça de la seua categoria.

D'altra banda, en la modalitat de ciclisme en ruta, hi va haver representació del Multiesport-UCMontgó a la "Carrera Social d'Almussafes". Una prova que va destacar pel fort ritme amb què es va córrer, superant-se els 42Km / hora. La cursa va discórrer per un circuit íntegrament urbà, on Xexo García, corredor del club comarcal, va caminar situat a la part davantera del grup perseguidor.