El Conjunt Junior del Club Gimnàstica Dénia no va tindre sort en el Nacional

09 de desembre de 2016 - 00: 00

El món de la gimnàstica rítmica de vegades sol ser molt ingrat amb les gimnastes, tirant per terra tot el sacrifici i esforç realitzat durant mesos. Seguir endavant en una competició o quedar-se sense poder ser a la final, és un poc més habitual del que sembla. Això va ser el que li va passar al Conjunt Junior del Club Gimnàstica Dénia en el Campionat d'Espanya celebrat a Múrcia.

Conjunt Junior del CG Dénia

El grup de gimnastes compost per, Gal.la Gall, Lourdes Miralles, Paula Pesaresi, Zaira Més i Elisabeth Díaz va arribar a aquesta cita amb l'aurèola de campió provincial i autonòmic. Després d'un primer passi on van aconseguir una puntuació total de 11.150 punts van realitzar un segon on lamentablement, van cometre alguns xicotets errors en l'execució pel que van ser puntuades amb 10.250 punts. Van tindre una penalització de 0,30. En una competició amb tant nivell això es paga i les denieres no van poder aconseguir el pas a la final.

El podi en aquesta categoria va ser, Rítmica Pozuelo en el primer lloc, Gym Pal, va ser segon i l'equip del Club La Nucia va ser tercer.

Núria Baeza i Anastasia Bolshakova subcampiones alevins

La millor notícia per endolcir el mal tràngol del Conjunt Junior va arribar amb la gran actuació que van realitzar les deniers, Núria Baeza i Anastasia Bolshakova, formant part del Conjunt Aleví del Club Gimnàstica Rítmica Calp. A més de les deniers van formar aquest conjunt, Idaire Rodríguez, Marina Gómez i Carla Molina.

Núria Baeza i Anastasia Bolshakova

La competició va tindre com a vencedor en aquesta categoria al Conjunt de Marbella amb una puntuació de 21.300. La segona plaça va ser per a les calpines amb 20.950 i el tercer lloc va ser per al Club Pales amb 20.500.

Aquesta competició va servir per posar el punt i final a una temporada on el treball dut a terme per les entrenadores, Montse Soria y Xus Soria ha estat molt bo aconseguint grans resultats amb les seues nenes. Ara, arriba el temps d'un merescut descans per a elles.