Complicada victòria del CD Garbí Dénia davant el BM Benidorm (28-27)

18 de novembre de 2018 - 05: 59

El nombrós públic que va assistir al pavelló municipal de Dénia per veure en directe el partit entre el CD garbi Dénia i el BM Benidorm, va gaudir d'una complicada victòria del conjunt denier, per 28 a 27. Marcador ajustat que ratifica la tremenda igualtat que hi va haver sobre la pista durant l'hora de joc.

De eixida, els deniers van jugar amb la seua defensa profunda que els visitants van llegir a la perfecció. En atac es va moure la pilota amb molta facilitat i rapidesa. Van arribar gols a les dues porteries gairebé sense aportació dels porters. Les defenses van ser massa toves i el partit es va convertir en un intercanvi de gols.

Quan els locals van aconseguir pujar la seua intensitat defensiva van cobrar una màxima renda de dos gols. Les exclusions i pèrdues de pilota van fer que l'equip de la Marina Baixa aconseguís igualar el marcador. Al descans es va arribar amb igualtat, (13-13).

Gran actuació de Pedro García i Gabri

A la segona meitat, el tècnic denier, David Salanova va donar la porteria a meta Gabri que es va convertir en peça clau de la victòria grogueta. Si el meta va ser crucial, el pivot, Pedro García va ser un altre home que amb el seu encert en el llançament de set metres i gols des de la segona línia va permetre la victòria dels locals.

En els primers minuts, l'atac visitant va ser imposant-se a la defensa local i els jugadors del BM Benidorm van marxar de quatre gols, màxima diferència. La reacció local va arribar de la mà de Salanova, l'encert de la porteria i l'efectivitat de Pedro García.

El CD Garbí Dénia secundat pel seu públic va aconseguir igualar el marcador i posteriorment anar-se'n amb un avantatge de quatre gols. L'entrenadora visitant va demanar temps mort per aclarir les idees dels seus nois. A la tornada van aconseguir posar-se a dos gols a falta de només dos minuts per al final.

La sang freda dels locals va permetre que es juguessin atacs llargs però tot i així els visitants es van col·locar a només un gol. Faltaven 30 segons per al final i calia mantindre la possessió de la pilota tot i la pressió rival. Quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit, el jubilo es va mostrar en el rostre dels jugadors deniers, no era per menys, havien aconseguit guanyar un partit que se'ls va posar molt complicat a l'inici de la segona meitat.

El conjunt del CD Garbí Dénia seguix invicte a la competició de lliga de 1ª Autonòmica després d'haver jugat la cinquena jornada.