Còmoda victòria del CFS Mar Dénia a la pista del CFS Futsal Ibi (3-11)

21 de gener de 2019 - 08: 26

El CFS Mar Dénia va aconseguir una victòria còmoda a la pista del CFS Ibi, on es va imposar al conjunt local per 3 a 11. Els deniers van complir perfectament el paper de favorit i van vèncer demostrant ser un millor equip que l'Ibi.

La sorpresa va arribar en l'arrencada del xoc quan els locals es van avançar en el marcador en un greu error defensiu dels deniers. Aquest gol va despertar als groguets que van reaccionar molt bé, ja que Juanjo va empatar el xoc en el minut dos. Un minut després Edu Romany va marcar el 2-1.

A poc a poc els visitants van prendre el control del partit, tot i que van cometre alguna que altra imprecisió i això va provocar que el joc no fos massa vistós. Al minut 14 va arribar el 1-3 obra de Blai, i en el 18 Alex Pla va aconseguir de fort xut des de fora de l'àrea el 1-4 amb què es va arribar al descans.

Ja a la segona part va ser Nico qui en el minut 21 va marcar el 1-5. En una de les seues poques arribades al marc denier, els locals van anotar el seu segon gol. Però els nois que dirigeix ​​Òscar Garcia no van deixar que el seu rival entrés en el partit, van tornar a prendre les regnes del joc i es van tornar a fer amos de la pilota.

Al minut 29 va ser Edu Romany qui va tornar a marcar i va posar el 2 a 6. En la jugada següent Blai va aconseguir el 2-7. Les ocasions se succeïen contínuament i en el minut 34 els àrbitres van assenyalar un penal que l'Àlex Pla va marcar. En aquest mateix minut Luis Llinares va aconseguir el 2-9. Un minut després Toni Tent, després d'una ràpida contra, materialitzava el 2-10.

El partit estava resolt, encara que en l'últim minut arribava el 3-10 després d'una gran jugada personal d'un jugador local i un doble penal ben executat per Alex Pla, que significava el 3-11 amb què es va arribar al final del partit.

Un cop finalitzada la jornada tot seguix igual a la part alta de la taula, amb Ye Faky primer amb dos punts d'avantatge i el Irefrank Elx segon amb un punt. Dissabte que ve a les 18 hores el CFS Mar Dénia rebrà a casa el primer classificat, amb el que espera amb el suport de la seua afició poder pujar posicions.