Va començar la fase final del XXXI Circuit Orysol a les pistes del CT Dénia

24 de juliol de 2013 - 00: 00

Les pistes del Club de Tennis Dénia són l'escenari de la fase final del XXXI Torneig Ciutat de Dénia, inclòs en el Circuit Orysol internacional ITP. Un circuit per promeses del tennis internacional amb premis de 10.000 dòlars que afronten el seu segon torneig a Dénia després del seu pas per les pistes del CT Gandia.

En el quadre final hi ha 32 jugadors que lluitaran per arribar a la final. Els favorits per a això, són dos jugadors veneçolans; David Souto que és el cap de sèrie número 1, en ocupar el lloc 286 de rànquing ATP.
El cap de sèrie número 2 és precisament Ricardo Rodríguez un jugador a qui se li coneix molt bé a Dénia ja que va guanyar la passada edició. Rodríguez ocupa el lloc 359 a l'ATP.

Com a tercer favorit està David Pérez un jugador que ocupa el lloc 460 però al que les coses no li van anar gens bé a Gandia, ja que va quedar eliminat en la primera ronda.

El quart cap de sèrie és Juan Lizariturry actualment en el lloc 481 però qui deixo molt bones sensacions fa una setmana a les pistes de la Safor. Aquest jugador va ser eliminat per Ricardo Rodríguez després d'un gran partit, però el veneçolà va ser millor i li guanyo per 7 / 5 i 6 / 3.

Els partits de la fase final es juguen en horaris de matí i vesprada. La sessió matinal comença a partir de les 10 hores i la vespertina a partir de les 17 hores.

El jugador veneçolà, Ricardo Rodríguez, guanyador de la passada edició de l'Torneig "Ciutat de Dénia" de l'Circuit Orysol.