És clar triomf d'un CD Dénia molt superior al Racing Rafelcofer (4-0)

08 2019 abril - 08: 46

Poca història ens va deixar el xoc que van disputar el CD Dénia i el Racing Rafelcofer, donada l'enorme diferència que hi va haver entre uns i altres. Sense desmerèixer a l'equip de la Safor, significar que van demostrar la seua posició a la classificació, actualment en lluita per aconseguir la permanència. Davant van tindre a un CD Dénia que, sense fer un gran partit, va guanyar amb molta facilitat.

Li costo molt al conjunt de la Marina Alta ficar-se al partit. El fet de jugar-se al matí sembla que els va deixar més adormits del que és habitual. El fort vent ratxat que va bufar tampoc va ajudar que es veiés un bon joc. Els errors continus en uns i altres van fer que amb prou feines es jugués la pilota amb criteri. Això va enfadar molt l'entrenador local, Diego Miñana, que no va parar de fer escarafalls i expressar frases de lamentació fora de la banqueta.

Els aficionats van seguir amb expectació el que va succeir sobre el terreny de joc. Tot i el mal joc, l'equip local es va mostrar superior al visitant. A l'CD Dénia en va tindre prou pujar un poc la seua intensitat per desarborar al seu rival. Van començar a arribar les ocasions i en el minut 23, un gran centre de Luis des de l'esquerra va ser rematat d'un perfecte cop de cap per César per batre el porter visitant, Tito.

Aquest gol va trencar les expectatives del tècnic visitant, Jesús Moratal, Ja que el seu equip va quedar a mercè del que el seu rival voldria fer. Va seguir el control denier i en el minut 39 va arribar una altra nova oportunitat per Panucci, però la seua rematada de cap el va detindre Tito. Al descans es va arribar amb el 1 a 0.

A la segona meitat, l'únic equip que va existir va ser el local. És per això que seues van ser les millors ocasions per augmentar el marcador. Va ser en el minut 52 quan Javi va llançar un fort xut des de fora de l'àrea que va sorprendre a un Tito que res va poder fer per aturar-lo. Aquest gol va ser el de la tranquil·litat per a un CD Dénia que simplement es va dedicar a tocar la pilota.

Al minut 70, va arribar el 3 a 0 obra de Guerrero, que a més va poder haver augmentat el seu compte golejador, ja que va disposar d'algunes ocasions més. Va tancar el compte Santafé amb un altre bon gol, que ha de servir per donar confiança a un jugador que ha de seguir creixent en el seu joc perquè l'equip el necessita. Al final del temps reglamentari, el 4 a 0 va reflectir la superioritat que hi va haver en el camp entre un conjunt i un altre.

Resten cinc jornades perquè la lliga acabi. El CD Dénia es referma en la segona plaça de la classificació i ja prepara el seu pròxim compromís, que serà visitant el camp Fort Llopis, Del Grau de Gandia, on s'enfrontarà a la UD Portuaris.