Clara victòria de l'CFS Mar Dénia a Castalla (1-6)

25 d'octubre de 2021 - 11: 09

Nova victòria a domicili per al CFS Mar Dénia, que viatjava a Castalla amb les baixes de Nico Marí i Isaac Pastor després de les lesions sofertes la passada jornada i la de l'entrenador David Jaén que va ser sancionat amb 1 partit i havia de seguir el partit des de la grada.

Des del xiulet inicial, el conjunt denier va eixir endollat ​​i amb una forta pressió per tot el camp que no va trigar a donar el seu fruit, ja que en el minut dos després d'un robatori de pilota a l'àrea rival Pau Argudo posava el 0-1 en el marcador. El Mar Dénia tenia el control de la pilota i disposava de les millors ocasions, però la falta d'encert de cara a gol i múltiples imprecisions en les passades li impedia augmentar la diferència. Al minut 12 el conjunt
local, després d'un fort tir exterior que Ángel no aconseguia blocar, el rebuig els beneficiava i aconseguien anotar el 1-1.

El quadre deniera continuava amb el control de la pilota però sense definir de cara a porteria, fins que en l'últim minut del primer temps la parella arbitral assenyalava una falta que era castigada amb doble penal i Rober s'encarregava de materialitzar anotant el 1-2 amb el que s'arribava a la mitja part.

A l'igual que a la primera part, el CFS Mar Dénia va eixir mossegant i en el minut 23 arribava el 1-3 després d'una bona jugada col·lectiva que Jorge després de salvar la eixida de l'porter i gairebé sense angle marcava. Després del gol el conjunt deniera es relaxava alguna cosa i arribaven els millors minuts per al conjunt local, arribant a tancar a la Mar Dénia amb una fèrria pressió i posant a prova una vegada i una altra a Àngel, encarregat en el dia d'ahir de defensar la porteria . Passaven els minuts i poc a poc el conjunt de David Jaén s'espolsava la pressió i tornava a inquietar el
porter local.

Al minut 35 era Borja qui culminava un gran contra atac i feia el 1-4 que pràcticament sentenciava el partit. El tècnic local posava en pista porter jugador per intentar canviar el rumb de el partit, però un minut després després d'un robatori de pilota, Luis era agafat per la samarreta quan se n'anava sense oposició cap a la porteria local i la parella arbitral assenyalava la falta i mostrava la targeta roja a el jugador local.

El Mar Dénia aprofitava la superioritat i un minut després després d'una bona triangulació Luis Llinares feia el 1-5 i en la següent jugada era David Ochoa qui marcava el 1-6 definitiu amb el qual acabava el
partit.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a l'Nova Elda FS "B", en partit corresponent a la 7a jornada i que es jugarà el dissabte 30 d'octubre a les 18:00 hores.

En aquest partit contra el Castalla van estar convocats: Roque Simó, Ángel Larrosa, Luis Llinares, David García, Jordi Mas, Rober Naranjo, Pau Argudo, Jorge García de la Reina, Josep Roselló, David Ochoa, Borja Conesa i José Martí.