Clara superioritat del Paidos-F. Fernández Lluna davant el Promeses Alacant (7-9)

13 de març de 2018 - 01: 00

El Paidos-F. Fernández Lluna es va imposar amb força claredat a l'Promeses Alacant per 7 a 9.

La victòria obtinguda pels juvenils en aquesta pista complicada, els permet seguir en segona posició de la taula de classificació. El partit va començar molt boig, es van avançar els locals al minut 6, però en la jugada de servei, Aitor va empatar el xoc.

Als 12 minuts el tempteig va ser de 4 a 4, en un joc on tot just si va existir la defensa. Les dues formacions es van dedicar a l'atac, amb aquesta igualtat es va arribar al descans.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, els deniers es van avançar al marcador. Els locals en la posterior jugada van tornar a posar les taules al marcador. A partir d'aquest moment els xavals que dirigeix Raúl Gil van jugar amb més concentració.

El domini del joc va ser dels col·legials que a poc a poc van anar obrint bretxa al marcador. A falta de dos minuts per al final, i amb un marcador advers de 5 a 8, l'entrenador local va optar per treure porter jugador.

Una tàctica nova que no va donar els seus fruits pel bon treball defensiu el que va provocar que al complir-se el temps reglamentari s'arribés amb el marcador definitiu de 7 a 9.

Una victòria que permet als jugadors del Paidos- F. Fernández Lluna seguir en la segona plaça de la classificació a vuit punts de líder el Akrasala Alacant.

L'equip cadet del Paidos va golejar l'Sporteng Desemparats

El conjunt cadet del Paidos va golejar l'Sporteng Desemparats al que li va endossar un 13 a 0, en un xoc on només va existir un equip sobre la pista de joc. Santi va obrir el marcador per als col·legials, les ocasions es van anar succeint i als 10 minuts el tempteig va ser de 4 a 0. Pau i Jordi amb dos gols van ampliar l'avantatge, per arribar al descans amb 6 a 0.

La segona part la gran actuació del porter dels d'Oriola va fer que no fos un marcador encara més escandalós. Els gols van anar pujant a poc a poc fins que en arribar al final del temps reglamentari es va arribar amb el 13 a 0.

El proper compromís per als deniers serà davant l'Promesa Alacant FS en un xoc que es jugarà aquest dimecres a les 19 hores al poliesporteu municipal El Morant d'Alacant.