CFS Mar Dénia: Repartiment de punts entre els dos conjunts invictes de la categoria

17 de desembre de 2018 - 09: 50

Ple absolut una setmana més en el Poliesporteu municipal de Dénia per gaudir de l'esperat duel entre els dos primers classificats, el CFS Mar Dénia i CFS Irefrank Elx. I el partit no va defraudar doncs des del xiulet inicial es va veure a dos conjunts molt concentrats i bolcats a la recerca de la victòria. Amb un ritme alt, les ocasions se succeïen contínuament a les dues porteries i encara que l'equip il·licità va disposar de millors ocasions, van ser els deniers qui en el minut 9, per mediació de Toni Tent, inauguraven el marcador amb un 1-0 després d'un ràpid contra atac.

Amb l'afició bolcada amb el seu equip, el Mar Dénia començava a ensenyorir-se de la possessió de la pilota, i en el minut 13 arribava el 2-0 obra de Rober després d'una bona jugada col·lectiva. Eren els millors minuts per als locals, que van disposar d'algunes ocasions més per augmentar el marcador però sense fortuna de cara al gol, amb el que s'arribava al descans amb el resultat de 2-0 i amb la nota trista de la lesió de Curro , qui en un dels atacs notava una punxada a la cama esquerra i s'acomiadava del partit.

A la segona part, l'equip il·licità va pujar la seua línia de pressió per impedir la eixida de pilota controlada per part dels deniers i poc a poc va anar tancant al seu camp, aconseguint així disposar de més ocasions. Al minut 26, després d'una falta prescindible de Rober dins de l'àrea, la parella arbitral assenyalava penal al mateix temps que mostrava la segona targeta groga al jugador, de manera que havia d'abandonar la pista. El Irefrank Elx transformava el penal posant el 2-1 al marcador.

Quedava molt partit i les forces estaven molt igualades. Seguien succeint-se les ocasions a les dues porteries, tot i que el conjunt local revespradava la seua línia de pressió a mitja pista. Al minut 35 arribava el 2-2 després d'un fort xut exterior. Restaven 5 minuts i la igualtat era màxima. En l'últim minut el tècnic Òscar Garcia va posar en pista porter jugador, però el marcador ja no es mouria.

Amb aquest empat, i després dels resultats de la jornada, el CFS Mar Dénia continua al capdavant de la classificació, amb avantatge d'un punt sobre el Ye Faky de Cocentaina i dos punts amb el Irefrank Elx.

La propera setmana els deniers viatjaran a la localitat de Pilar de la Horadada, en el que serà l'últim partit de l'any, on s'enfrontaran al conjunt local a les 17: 45 hores.