CFS Mar Dénia reparteix els seus punts amb el Aspe

14 d'octubre de 2021 - 12: 07

CFS Mar Dénia va empatar amb l'S & C Pub Asp el passat diumenge 10 d'octubre al partit disputat a la localitat de l'rival. La trobada va finalitzar amb un 4-4, resultat final esperat tenint en compte el anivellat que va estar el partit en tot moment.

El Mar Dénia va viatjar a Aspe amb la baixa de cinc jugadors i la de l'entrenador, per motius personals. En l'últim minut de la primera part els deniers aconseguien empatar 1-1. Semblava que Mar Dénia perdia el partit per complet, ja que al minut 38 els de aspe marcaven 4-3. Res més lluny de la realitat. A 20 segon de xiular el final, José Martí va tornar a transformar un doble penal per acabar el partit amb l'empat 4-4.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a el líder invicte de la classificació. Un Irefrank Elx màxim candidat des de l'inici que compta els seus partits com victòries.
El partit es disputarà dissabte que ve 16 a les 10:2021 hores al Poliesporteu Municipal de Dénia.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia rebrà a el líder invicte de la classificació. Irefrank Elx és el màxim candidat des de l'inici que compta els seus partits com victòries. El partit es disputarà el proper dissabte 16 d'octubre a les 18:30 hores al Poliesporteu Municipal de Dénia.