CFS Mar Dénia durament derrotat contra el Serelles Alcoy que va jugar amb mitja plantilla

26 2022 abril - 12: 12

El conjunt del CFS Mar Dénia va patir una dura derrota el cap de setmana passat en un partit més senzill, a primera vista, davant el Serelles Alcoy. Les possibilitats eren superiors, ja que el rival va presentar diverses baixes entre la plantilla.

Des de l'inici, el conjunt alcoià va eixir més motivat i al primer minut de partit arribava el 0-1. Sense temps de reacció, un minut després arribava el 0-2. Dur llast per a un Mar Dénia que no aconseguia trobar el seu joc i que únicament en jugades esporàdiques aconseguia posar en perill la porteria visitant. Amb el 0-2 s?arribava al descans del partit.

La segona part començava amb un poc més de ritme i el CFS Mar Dénia tancava el conjunt alcoià al seu camp, posant una vegada i una altra a prova el meta visitant però sense encert de cara a gol. Al minut 24, després d'una pèrdua de pilota al mig camp, el Serelles Alcoy llançava un ràpid contraatac i aconseguia el 0-3.

El conjunt denier seguia intentant-ho i arribava una vegada i una altra, però no va ser fins al minut 27 quan Jordi Más aconseguia l'1-3 i dos minuts després Rober anotava el 2-3. El Mar Dénia gaudia dels seus millors minuts de joc i començava a confiar en la remuntada, però al minut 32 una fallada defensiva era durament castigada pel conjunt visitant que aconseguia el 2-4.

el tècnic David Jaén posava en pista el porter jugador per intentar canviar la dinàmica i, encara que al minut 35 Jordi Más anotava el 3-4 i el control de la pilota era total, ja no aconseguirien moure més el marcador arribant al final del partit amb el resultat definitiu de 3-4.

La setmana que ve el conjunt denier viatjarà fins a la localitat d'Albatera, per mesurar-se al conjunt local el dissabte 30 d'abril a les 18:00 ha la 30a jornada.