CFS Mar Dénia tanca l'any amb un nou triomf

20 de desembre de 2021 - 13: 46

El passat dissabte 18 de desembre, el CFS Mar Dénia va disputar el seu darrer partit abans de les Nadal a Sax, Alacant. La sort va estar del costat dels deniers en la seua confrontació davant el CFS San Blas Sax, per la qual cosa van aconseguir vèncer amb un 4-6 a la pista rival.

El partit va començar amb ritme i tots dos conjunts no van trigar a crear les primeres ocasions de gol. El conjunt denier va obrir el marcador al minut 6 per mediació de Rober. Dos minuts després el rival va contestar amb un 1-1 al marcador.

Al minut 11, David Ochoa va fer l'1-2 i, dos minuts després, era Isaac Pastor qui anotava l'1-3 al marcador. Resultat amb què van arribar al descans del partit.

A la segona part, el quadre local va avançar les seues línies a la recerca de la remuntada ia poc a poc va anar tancant el Mar Dénia al seu camp. Al minut 28 arribava el 2-3 i dos minuts després el 3-3 que igualava el partit.

L'afició local creia a la remuntada, encara que per sort el conjunt denier reaccionava i dos minuts després Nico Marí anotava el 3-4. Restaven 8 minuts i no havia res decidit, encara que els jugadors de David Jaén tornaven a reprendre el control de la pilota.

Al minut 37, novament Nico, anotava el 3-5. Ràpidament el tècnic local posava a la pista el porter jugador, però un minut després era Angel Larrosa, encarregat de defensar la porteria del Mar Dénia, que, després de detindre un xut, llançava en llarg i anotava el 3-6. Gol que sentenciava el partit, encara que el rival va poder anotar-ne un més per acabar amb un 4-6.

Després de Nadal, el CFS Mar Dénia tornarà a competir el proper dissabte 08 de gener de 2022 contra l'Sporteng La Nucia FS, en el partit corresponent a la 15 Jornada.