Central Phone no va poder revalidar el títol en caure davant del Isòtops (4-1)

11 de desembre de 2012 - 00: 00

El conjunt deniera del Central Phone no va poder revalidar el títol de campió de la Supercopa d'Espanya de futbol sala, organitzada per l'Associació Nacional de Futbol Sala, en caure a la final davant el Isòtops de Saragossa per 4 a 1.

Tots dos equips van accedir a la final, a l'acabar al capdavant de cadascun dels seus grups. El Central Phone va guanyar a la primera jornada a Montalban per 3 a 2 i al Anvi / Alovera per 8 a 3.

Els aragonesos van arribar a la final guanyant a La Parrilla per 8 a 3 i al Portello per 6 a 2 ..

El Montalban va finalitzar en la cinquena plaça en guanyar a La Parrilla per 9 a 4, mentre que el Portello va ser tercer en golejar al Anvi / Alovera per 1 a 6.

La final va congregar a un bon nombre d'aficionats al pavelló deniera, que van veure un partit avorrit a la primera meitat. Els de Central Phone van portar el pes del joc.

A falta de 4`54 per al descans l'equip aragonès va cometre la cinquena falta. Però els deniers no van encertar en el doble penal que va llançar Roberto Naranjo fora. En la següent jugada, aquest mateix jugador va avançar al Central Phone. Amb el resultat de 1 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, els aragonesos van pujar la seua pressió i això va dificultar molt les accions dels deniers. Pepón va igualar el marcador ia partir d'aquest moment, va emergir la figura del porter aragonès, Lambea que va evitar que els deniers prenguessin la iniciativa al marcador.

La recta final del xoc va ser desastrosa per als del Central Phone. Els àrbitres van expulsar a Curro i això acabo descentrándoles. El Isòtops més tranquil sobre la pista va ser marcat gols fins a consumar la derrota de l'Central Phone per 1 a 4.

Pel Central Phone van jugar i van marcar; Bofí, Alberola, Curro, David Fernández, Molina, Fede Pozuelo, Jorge Llopis, Jorge Ruiz, Mario Pérez, Roberto Naranjo (1), Javier Marín i David Jaen.