Carmen Medina i Alejandra Brea van participar en el 'XXX Triatló Antella 2018'

26 de juliol de 2018 - 05: 55

El Club Centre Esporteu i Cultural Antella amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Antella i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) va organitzar el "XXX Triatló Antella 2018", Prova celebrada dissabte passat 21 de juliol.

La prova va constar d'un primer segment de 1.200 metres de natació pel riu Xúquer, 32 quilòmetres de ciclisme i 8.400 metres de cursa a peu per l'horta i la població d'Antella a València.

Amb un gran ambient de públic i sobretot de participants, a les 18: 05 hores va començar a disputar-se la prova femenina amb més de 70 participants. En el segment de natació ja es va poder veure com els dones fortes van prendre el cap de la cursa.
El segment ciclista va ser complicat ja que era en la seua major part de pujada. Mentre que l'últim de carrera a píe va discórrer sobre una superfície de terra que va agradar a moltes participants i no tant a altres ja que presentava la seua dificultat.

En aquesta prova hi va haver dos representants del Club Dénia Triatló, Carmen Medina, Que va acabar en el lloc 17 de la classificació general de dones, amb un temps total de 2: 12.19. Medina va fer una cursa de menys a més, ja que va eixir revespradada del riu per posteriorment anar remuntant posicions.

L'altra triatleta del club denier va ser, Alejandra Brea Orengo, que va acabar en el lloc 45 amb un temps total de 2: 28.12. Després de eixir bastant endarrerida del segment de natació, va tindre problemes sobre la seua bicicleta i això no li va permetre recuperar posicions.

La guanyadora de la prova va ser Sonia Bejarano que va creuar la meta amb un temps de 1: 54.43. La segona plaça va ser per Cristina De la Torre, amb un registre de 2: 00.26 i el podi el va completar, Vanessa Iglesias, amb una marca de 2: 02.11.