Cara i creu per sènior i juvenils de l'CFS Dianense

26 de febrer de 2020 - 11: 28

Cap de setmana agredolç per a les formacions masculines de l' CFS Dianense, Que van vèncer en la categoria sènior però que van caure a la de juvenils.

L'equip sènior es va imposar a l'Beneixama per 2 a 0 en un xoc on van tornar a mostrar la seua bona cara i el seu treball. Els dos gols van ser obra de Granados, l'última incorporació del conjunt denier, que està demostrant el per què del seu fitxatge.

Els de Mengual i Candel, que la setmana passada van caure per 2-1 a casa del segon classificat, han començat molt bé la segona volta i es va notant que el grup està més conjuntat, ja que cal recordar que només queden quatre jugadors de la temporada passada.

Aquesta setmana els deniers es desplaçaran a Castalla per enfrontar-se a l'Ribeco.

Derrota per la mínima per al juvenil a Torrevieja (4-3)

L'equip juvenil va caure derrotat 4-3 en la seua visita a l'Torrevella, en un partit en què els jugadors dirigits per Dani Franco van merèixer molt més. Els juvenils estan fent una bona segona volta tot i no tindre sort amb els resultats i seguix treballant per mantindre la categoria. Els gols deniers van ser obra de Juanito (2) i Luca.

Aquest cap de setmana, l'equip juvenil rep a un dels candidats a l'títol, l'Hèrcules Sant Vicent. El partit es disputarà dissabte, a les 16 hores, al pavelló Joan Fuster.

Ple de la base davant Joventut i Benissa

Els equips aleví i infantil van vèncer a l'Joventut d'Elx per 10-0 i 3-0 respectivament. Els alevins, amb aquest resultat, seguixen líders sense haver perdut cap partit ia un passet d'aconseguir el títol de lliga.

Aquesta setmana descansen i la següent rebran a l'Benissa, segon classificat, en l'última jornada de lliga. Als deniers els val guanyar, empatar i fins i tot perdre per una determinada diferència de gols.

Pel que fa als infantils, es van retrobar amb la victòria després d'una mala ratxa de cinc partits perduts. Els deniers amb aquest resultat, certifiquen pràcticament la tercera plaça en una gran temporada en què han estat líders durant moltes jornades.

Aquest cap de setmana, els infantils visitaran a l'Calp, segon classificat.

D'altra banda, els cadets van aconseguir una victòria importantíssima a Benissa i ascendeixen fins a la tercera plaça. Els de Parra van realitzar una mala primera part en què es van marxar a la mitja part 2-1. A la represa, van oferir la seua millor imatge i van remuntar el partit amb gols d'Ian, Llacer i Pau. Aquest cap de setmana els cadets descansen.