Cara i creu per als juniors del Dénia Bàsquet

30 d'octubre de 2012 - 00: 00

L'equip Junior del Dénia Bàsquet va viure la cara i creu de l'esport en la seua doble enfrontament del cap de setmana. Dissabte va visitar la pista de l'Montemar a Alacant on va sumar una victòria per 68 a 70.

Els alacantins van eixir amb molta empenta però l'encert en atac va permetre als deniers acabar per davant al final del primer quart, (16-21). El segon quart, va estar molt equilibrat tal com va reflexar el parcial d'aquest període (15-15).

Els problemes per als nois del Dénia van arribar en el tercer quart en no trobar la manera de trencar la defensa de l'Montemar. A això es va unir una baixada d'intensitat defensiva que va provocar que el seu rival cregués en la victòria.

L'últim quart va ser emocionant, tot i que la defensa deniera va encaixar 24 punts. L'encert en atac d'Edu va ser el que va mantindre amb opcions als deniers. La jugada clau va ser l'encert de Lluc a l'anotar un dels dos tirs lliures que va tindre, a falta d'2 segons per al final. Un triomf agònic per 68 a 70, però que deixo males sensacions en els deniers.

La derrota per a ells, va arribar un dia després en el seu desplaçament a Aldaia, on van caure per 73 a 60. El joc denier en aquesta trobada va millorar així com l'actitud defensiva dels jugadors.

La clau d'aquest partit va estar en el segon quart, quan en atac es van prendre males decisions i hi va haver precipitació en les accions. Això va provocar que al descans s'arribés amb avantatge valenciana per 9 punts (38-29).

A la segona meitat, es va millorar en defensa però no es va aconseguir tancar el rebot i això ho va aprofitar el Aldaia per mantindre-se per davant en el marcador fins al final del partit.

El júnior denier, rep diumenge la visita d'l'equip més representatiu de la província el Lucentum Alacant. El xoc es disputarà al pavelló "Joan Fuster" a les 17 hores.