Cara i creu per als equips masculins de l'Dénia Bàsquet

26 de novembre de 2019 - 15: 09

Els nois de l'equip sènior autonòmic van caure en la seua visita a la pista del Campello per 75 a 59. Els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz van jugar un primera part bastant bona, amb molt de ritme i sobretot amb un bon percentatge en el llançament exterior. A el mateix temps, es van aplicar molt bé en defensa i això els va permetre anar-se'n a la mitja part amb 10 punts amunt.

A la segona part el seu joc d'atac es va encallar a el deixar de fer ràpides transicions. Això va permetre que el seu rival pugés el seu encert atacant i en defensa deixés sense idees als deniers. Aquest tremend mal moment va durar fins al final de el partit, res del que es va intentar fer eixir i això va conduir a una inesperada derrota de la qual ara ja només toca alçar-se per al pròxim compromís.

Victòria de l'sènior zonal

En el derbi comarcal de Lliga Zonal entre el Dénia Bàsquet i el CB Benissa la victòria va ser per als primers que van vèncer per 10 punts, 70 a 60.

El pavelló de Joan Fuster va viure un enfrontament igualat que res va tindre a veure amb el disputat dos mesos enrere en lliga Valenciana entre aquests mateix equips, en què els deniers es van imposar amb facilitat.

Els benissers van venir a Dénia en aquesta ocasió molt més rodats, amb les idees clares i així, des d'un principi, no van deixar que els locals desenvolupessin el seu joc habitualment dinàmic, essencial per competir contra la seua major envergadura i pes dins de les zones.

El tercer quart va ser el punt d'inflexió en el qual van aconseguir, a base de ràpides transicions, una xicoteta renda que va aconseguir després els deu punts que van saber mantindre fins al final, això sí, fent un gran esforç.

En júnior triomf davant el Martinez Valls

En la categoria júnior masculina es va viure un altre gran partit al pavelló Joan Fuster amb triomf per al Dénia Bàsquet sobre el Martínez Valls per 71 a 63, amb el qual els deniers es queden com a líders invictes.

Partit que enfrontava als dos únics equips invictes de el Grup C de la lliga Júnior Preferent i que, com no podia ser d'una altra, forma va ser igualat durant els quaranta minuts.

Després d'un inici en què els valencians van portar la iniciativa, els locals van començar a entrar en joc imposant el seu ritme per així prendre la davantera en el marcador i no abandonar-ja després en tot el partit.

Els d'Ontinyent, però, van ser capaços de recuperar totes les xicotetes escapades al marcador que van arribar a ser d'un màxim de dotze punts, mantenint-se sempre amb opcions de donar la volta a l'resultat.

El seu últim esforç els va servir per apropar-se a tres punts quan quedaven un poc menys de tres minuts per disputar i possessió de pilota favorable per a ells. Una bona defensa i un intel·ligent final de trobada, controlant el temps de partit, van servir per ampliar de nou distàncies i deixar una important victòria a casa que deixa a l'Dénia Bàsquet com a líder en solitari de la classificació.