Cara per als infantils i Creu per als juniors del Dénia Bàsquet en la lliga d'ascens

13 de setembre de 2019 - 11: 51

Dos dels equips del Dénia Bàsquet van arribar amb opcions per aconseguir l'ascens, l'infantil i el júnior. En aquesta ocasió, els més xicotets van ser la cara a l'aconseguir ascendir malgrat la derrota. La creu va ser per als júniors, que no van poder amb un fort rival com és el UPB Gandia.

Els Infantils de 2007 del Dénia Bàsquet competiran en el Nivell 3 autonòmic aquesta temporada en aconseguir plaça en aquesta categoria un cop finalitzada la competició de la Fase d'Ascens. Un ascens aconseguit sense necessitat de disputar la cruïlla definitiu que havia de enfrontar-los a NB Torrent, ja que la Federació així ho va determinar l'haver-se
produït vacants per a quatre dels equips més dels que disputaven aquesta lligueta.

L'equip havia perdut l'oportunitat d'assegurar l'ascens el passat dissabte al pavelló Joan Fuster en caure derrotats pel resultat de 61-70 davant Albufereta d'Alacant.

Un mal primer quart (0-9), els va fer anar a remolc durant tot el partit, ja que malgrat que el joc a partir d'aquí es va equilibrar per complet, les diferències es van mantindre entre els 3 i 9 punts fins a l'inici del últim quart. L'encert en el tir exterior en els moments decisius per part dels visitants van sentenciar el partit.

Derrota per als júniors

Qui s'ha quedat amb la mel als llavis d'aconseguir l'ascens ha estat el conjunt júnior masculí. La seua derrota davant l'UPV Gandia per 47 a 62 li va impedir ascendir al màxim nivell autonòmic Junior.

Després de trenta-cinc minuts d'igualtat, els visitants van prendre la davantera amb un xicotet avantatge que van saber defensar i fins i tot amb la pressió final desesperada dels nostres ampliar decidint així al seu favor la trobada i la Fase d'Ascens.

Així, ara, l'equip seguirà competint en categoria Preferent des de la qual tractarà d'assolir els màxims objectius i seguir creixent esportevament al millor nivell.