'Cafès Granell' i 'Nàutic Cafè del Mar' guanyen la XXIII Copa del Canal del Reial Club Nàutic Dénia

08 d'octubre de 2019 - 09: 46

La XXIII Copa del Canal del Reial Club Nàutic Dénia ha tingut lloc aquest cap de setmana en aigües mediterrànies. L'embarcació del Reial Club Nàutic València cafès Granell, D'Agustín Granell, ha resultat vencedor en la categoria ORC 1 i 2. En la categoria ORC 3 i 4 ha guanyat l'embarcació del CN ​​Sant Antoni, Nàutic Cafè del Mar, De Juan Carlos Sanchís.

El guanyador en temps real d'aquesta prova ha estat Itaca del Reial Club Nàutic Calp, amb Manuel Gallego al capdavant. El segon classificat en ORC 1 i 2 ha estat Jeffertje II, Patronejat per Carl Bal del Reial Club Nàutic Calp. El tercer lloc va ser per l'embarcació del Reial Club Nàutic Gandia New Sisters, Del patró José Luis Oltra.

En ORC 3 i 4 Estropada del CN ​​Sant Antoni ha aconseguit la segona posició, mentre que Jambo mar sense plàstic del Reial Club Nàutic Dénia i patronejat per Julio Sánchez, va aconseguir la tercera plaça en aquesta categoria.

La regata, que es va iniciar el dissabte al matí al Club Nàutic Sant Antoni de Portmany, va transcórrer amb vents del nord-est rolant a llevant en tot el recorregut, amb 10 / 12 nusos d'intensitat i finalitzant el recorregut al RCN Dénia.

Aquesta prova, puntuable per al Circuit Autonòmic de ORC, va estar organitzada pel Reial Club Nàutic de Dénia i el Club Nàutic Sant Antoni de Portmany, amb l'autorització de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i la Federació Balear de Vela.

El lliurament de trofeus i menjar per als participants es va realitzar el diumenge, amb la presència d'Amaya Sáez, gerent del RCND, Juan Riera, vicepresident, Enèrgic Carrasco, responsable d'Esports i Carina Gimeno, vocal Junta Directiva FVCV.