Bons resultats per als equips de l'Dénia Bàsquet Club

23 de desembre de 2020 - 09: 45

El sènior femení autonòmic va guanyar, la passada setmana, contra el Pego per 88-47. Els de Dénia van jugar a ràfegues. El parcial de 19-4 aconseguit en l'inici de la trobada va permetre després poder resistir la reacció de les visitants fins a arribar a la mitja part (46-29).

La eixida en el tercer quart va ser contundent (22-5), sense donar-los cap opció, per deixar així el xoc decidit. En l'últim quart els dos equips es van relaxar donant per bo el resultat.

L'equip seguix a falta de dues jornades en primera posició i acaricia aconseguir plaça a la segona part de l'any en el Campionat Autonòmic. A aquest accedeixen les primeres classificades de cada un dels onze grups de la categoria i les tres millors segones classificades de tots ells.

Allà es veuran les cares amb els deu equips pitjor classificats de 1a Divisió, formant-se tres grups de vuit equips cadascun que jugaran una lliga tots contra tots. Aconseguiran l'ascens de categoria els tres millors de cada grup.

Junior femení nivell 2

L'equip femení júnior de l' Dénia Bàsquet Club va guanyar a l' Paidos per 30-55. Va costar molt doblegar el Paidos que va saltar a la pista sense complexos i va posar les coses molt difícils fent treballar molt serioses per aconseguir batre'ls.

La seua tancada defensa en un dia negat per a les tiradores de el club denier va ser un factor important. El curt de la plantilla que va ser per a disputar el partit a l'arrossegar diverses lesions, va fer la resta al no poder mantindre la intensitat defensiva tal com acostumem, el que en definitiva va conduir al fet que no dominessin amb claredat el partit.

La bona actitud, concentració i esforç defensiu de totes les jugadores va permetre trobar a mesura que avançava el xoc la forma de tirar endavant el compromís que es va poder complicar.

A falta de dues jornades, les noies júnior tenen a la seua mà el pas a l'Campionat Preferent que arribaran als dos primers classificats de cada un dels deu grups que integren el Nivell 2 Júnior Femení, i els quatre equips que cauen des del Nivell 1. tres d'aquests 24 equips aconseguiran a final de temporada ascendir a la màxima categoria Júnior Autonòmica.

Junior masculí autonòmic

L'equip masculí autonòmic de l'DBC va jugar contra el Almàssera perdent el partit per 6 punts, ja que el marcador va quedar 75-69. Aquest partit enfrontava a dos equips similars i que per cinquena vegada aquesta temporada s'anava a decidir en els dos últims minuts de joc.

Després d'un mal inici, els de l'DBC van realitzar un gran esforç per entrar en partit. Van aconseguir remuntar els XNUMX punts amb què van arribar a comptar els locals d'avantatge i gràcies a la inèrcia d'aquests bons minuts sobre la pista de tot el grup, el DBC van arribar a distanciar-se amb fins a set punts que semblaven poder ser definitius.

Potser veure que podien aconseguir la victòria va fer que entrés la por a guanyar. Van cometre alguns errors infantils al final de el partit que van deixar una vegada més amb la mel als llavis, però sense poder assaborir un triomf que per feina i esforç invertits van merèixer i van necessitar assolir.

Només cal felicitar els nou jugadors que van formar part de l'expedició i animar-los a continuar endavant sense deixar mai de intentar-ho.